ısparta hakan kaya hasta yorumları

bahar1989

lâ tahzen innallâhe meanâ
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
575
132
303
merhaba arkadaşlar ben burdurdayım ve bu şehirde hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamadım.aile hekimim bana hakan kaya yı önerdi bir de onu deneyeceğim.bebek sahibi olabilmek için.çarşamba gününe randevu aldım.hakan kayaya muayne olan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım

çok tavsiye ettiler hakan beyi ne kadar iyi bilemiyorum görüşlerinize ihtiyacım var

kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum gebeliğimin son iki ayında prof.hakan kaya ya gittim mükemmel ötesi bi dr. bebişlerimin yüzüne her baktığımda dr. uma dua ediyorum ama benim tedavi ile olmadı bebeklerim .spontan (kendiliğinden )gebelik.tedavi de nasıl bi dr. bilemiyorum ama çok ilgili ve iyi bi dr.

başlığı görünce cvp yazmak istedim.

teşekkür ederim canım yorumun için hangi doktora gittiysem hiçbir sonuç alamadım inşallah bende sen kadar iyi bir sonuç alırım

teşekkür ederim canım yorumun için hangi doktora gittiysem hiçbir sonuç alamadım inşallah bende sen kadar iyi bir sonuç alırım

merhaba hakan kaya ya ben de gitmeyi düşünüyorum siz yaşadıklarınızı yazar mısınız? nasıl biri ve siz sonuç alabildiniz mi önerir misiniz?

Meraba bende gecen hafta hakan kayaua gittim.4 yillik evliyim cok sukur 3. Tup bebek denememizde Rabbim bu defa yuzumuzu guldurdu. Antalya tup bebek merkezinde transfer yapildi ve ispartada hamile oldugumu ogrendikten sonra bir dr bulmam gerekiyordu. Daha once ev sahibimin gelinide hakan kayada tup bebek ikiz dogum yapti ve cok memnun kalmisti. Hakan bey cok konuskan birisi olmamakla birlikte sordugunuz sorulara cevap veren birisidir. Ben cok konuskan birisi oldugum icin dr oyle olmasini ostiyordum ama kismet bu isler. Sonucta hem kendi caninizi hemde evladinizi once Allaha sonra dr emanet ediyorsunuz. Hakan beyin prof olmasida bence bir arti...ilk gittigimde hamile degildim rutin kontrol etti buyur guzel kizim nasil yardimci olabilirim dedi. Ikinci gidisimde ise ultrason kontrolune girdim. Ama bebek cok kucuk oldugu icin kalp atislari duyulmadi kismetse ayin 30 unda tekrar gidicem ins bu sefer duyariz simdilik tek kese gprunuyor ama ikizde olabilir dedi cunku uc tane emriyo transfer edilmisti.
Bazi arkadaslar sekreterinden sikayet etmis. Aslinda cok sicak ve samimi degil ama siz insanlara nasil davranirsaniz oyle karsilik alirsiniz. Bizim randevumuz 1 de iken saat 2:30da gprusebildik yukaridaki gorevli bizim geldigimizi isaretlemeyi unutmus. Hakan beyin yardimcisi telde hemen arayip hata yapan kisiyi cok sert bir dille uyarip bizden ozur diledi. Konunun ozu herkes farkli bir dr tercih eder. Ama ben isparta iki dr tavsiye edebilirim biri halan bey digeride ozel sofa hastanesinde oguzhan kaya..Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun. Sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins..

Allahima bin sukur ben de Hakan hocanin tedavisiyle hamile kaldim ona omrum oldukca dua edecegim...

Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder insallah, size bi kaç sorum var. cevaplarsanız çok mutlu olucam, bizde 6 aydır çocuk istiyorduk olmayınca Hakan hocaya gittik, eşimde sorun çıktı, tüp bebek yapalım dedi. Ama başka doktora giderseniz eşinizde sorun yok der dedi. Ben sorun var diyorum dedi. Sizce Hakan hocaya neden güvenmeliyim,. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sizin tüp bebek olduysa bi de bu tüp bebekte gebeliğin n ormal gebelikten farkı oluyomu kullandığınız ilaçların yan etkisi çok mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder insallah, size bi kaç sorum var. cevaplarsanız çok mutlu olucam, bizde 6 aydır çocuk istiyorduk olmayınca Hakan hocaya gittik, eşimde sorun çıktı, tüp bebek yapalım dedi. Ama başka doktora giderseniz eşinizde sorun yok der dedi. Ben sorun var diyorum dedi. Sizce Hakan hocaya neden güvenmeliyim,. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sizin tüp bebek olduysa bi de bu tüp bebekte gebeliğin n ormal gebelikten farkı oluyomu kullandığınız ilaçların yan etkisi çok mu? Şimdiden teşekkürler.

canım ben temmuzda gittim hakan hocaya.aşılama yapacaktı ama önce eşine tahlil yapalım dedi.önceden başka yerde yaptırdığımız vardı onu beğenmedi.ve sonuç spermde yüksek oranda lökosit çıkmış aşılama olmaz tüp bebek dedi.tedavisi yokm dedik yok dedi.lökosit enfeksiyon demek ve enfeksiyon antibiyotikle geçer bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok.ve antalyada memorialin yolunu tuttuk.batu beyle tanıştık herşey sistemli sıra beklemek yok.hakan hocadaki gibi elinde sperm kutusu milletin içinde kapının önünde beklemiyosun:) lab ortamları çok iyi ve yeniden tahlil yapıldı eşime sıfır lökosit çıktı ama morfoloi düşüktü hakan hoca bundan hiç bahsetmedi.batu bey lökosit çıksada basit bi ilaç tedavisi ile hallederdik dedi.eşime 3 ay kullanması için ilaç verdi aralık başında inşallah aşılama ile başlayacağız.

canım ben temmuzda gittim hakan hocaya.aşılama yapacaktı ama önce eşine tahlil yapalım dedi.önceden başka yerde yaptırdığımız vardı onu beğenmedi.ve sonuç spermde yüksek oranda lökosit çıkmış aşılama olmaz tüp bebek dedi.tedavisi yokm dedik yok dedi.lökosit enfeksiyon demek ve enfeksiyon antibiyotikle geçer bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok.ve antalyada memorialin yolunu tuttuk.batu beyle tanıştık herşey sistemli sıra beklemek yok.hakan hocadaki gibi elinde sperm kutusu milletin içinde kapının önünde beklemiyosun:) lab ortamları çok iyi ve yeniden tahlil yapıldı eşime sıfır lökosit çıktı ama morfoloi düşüktü hakan hoca bundan hiç bahsetmedi.batu bey lökosit çıksada basit bi ilaç tedavisi ile hallederdik dedi.eşime 3 ay kullanması için ilaç verdi aralık başında inşallah aşılama ile başlayacağız.

hakkaten ya hakan hocada paranla rezil olmak ne demek anlıyorsun, saatlerce beklıyosun kapının onunde, bı de ısparta kucuk yer tanıdığın ınsanlar senı goruyo ole neyın var dıyo, anlatamıyosun derdını:)bızde çocuk işini beklemeye aldık nasip bakalım ama memoriali bende bir araştırayım, teşekkürler.

Hakan bey haddinden fazla hasta kabul ediyor verilen randevular saatinde işlemiyor hep gecikmeli beklerken sinir oluyorsun işten izin alıp gittiysen ayrı bir dert. Bizi eşimle içeri aldıkları her zaman diğer koltukta bizden sonra sırası gelenleride aldılar Dr bizle konuşurken bekleyen karı koca veya bizden önce sırası olan hastaların sorunları bizde duyduk oysa Dr hasta görüşmesi özel olmalıdır. en üzüldüğüm şey ise bana rahminde sarkma var Dedi inanın üzüntüden mahvoldum.daha 18 aylık evliyim ve bakire olarak evlendim hiç doğum yapmadım rahmim Nasıl sarksın ki. 15 gün önce ant tüp bebek merkezinde Dr Kemal özgür e gittim muayene etti rahmimin hamile kalmaya elverişli olduğunu söyledi sarkma var filan demedi Fakat yumurta rezervin azalmış Dedi bunun aynısını Hakan Kaya da demişti.

Son dönemde Hakan kaya'ya muayene olan var mi? Leylak 04 Dediğin gibi gidiyorsun er az 1 saat bekliyorsun odasına gidince senden önce muayene olan kişiler de orda oluyor rahat rahat konuşamıyorsun üstelik senin Konuşman bitmeden diğer hastayı muayeneye gidiyor. Benim tüp bebek Antalya'da tedavi gördüm burda da Hakan kaya ele devam edelim dedik ama bilmiyorum çok kararsızım. Benim önceki doğum erken doğum oldu onun için riskli gebelikte uzman birine gitmek istediğim için Hakan Kaya'yı Seçtim ama inşallah pişman olmam

Selam arkadaşlar hala burda olan var mi acba. Dr arıyorum Isparta da yardımcı olun oğuzhan hocayı araştırdım herkes çok memnun

Son dönemde Hakan kaya'ya muayene olan var mi? Leylak 04 Dediğin gibi gidiyorsun er az 1 saat bekliyorsun odasına gidince senden önce muayene olan kişiler de orda oluyor rahat rahat konuşamıyorsun üstelik senin Konuşman bitmeden diğer hastayı muayeneye gidiyor. Benim tüp bebek Antalya'da tedavi gördüm burda da Hakan kaya ele devam edelim dedik ama bilmiyorum çok kararsızım. Benim önceki doğum erken doğum oldu onun için riskli gebelikte uzman birine gitmek istediğim için Hakan Kaya'yı Seçtim ama inşallah pişman olmam
merhabalar hakan kayada tedavi oldunuz mu acaba?

Önce
merhabalar hakan kayada tedavi oldunuz mu acaba?
öncelikle mesajı geç gördüm kusura batmayın ben o dönemde hamile idim ve 13. Haftaya kadar devam ettim hakan hocaya sonra ayni hastanede başka bir doktorla devam ettim ve Hakan hocayı bıraktığım için hiç pişman olmadım çok şükür. Çevremde kimle konuşsam ayni şeyleri anlatıyor artık kimse memnun değil kendisinden .

Back