Isparta /// Güller Sehri

G

gülşah kanal

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gülşah kanal
ıspartan güzel gül şehri ıspartam benim memleketim ısparta gül zamanı ısparta mis gül kokar gül bahçelerimiz vardır sabahın ayazında gül yetiştiren çiftçiler gül toplamaya giderler ove o bahçelere girince cennte sanarsın kendini içine huzur gelir beynin bütün vücudun dinlenir gül festivalimiz olur festival günü güzel şehrimin bütün caddeleri sokakları her köşesi gül suyuyla yıkanır ve harika bi festivaldir gül zamanı ve festival zamanı gül şehri ıspartamı gidip görmenizi isterim çarşıda gül dükkanları vardır orada ne isterseniz bulabilirsiniz insanları çok sıcan güler yüzlü ve misafir perverlerdir benden size tavsiye

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?​

meraba ben ıspartayı çok merak ediyorum özellikler güller şehri olması çok ilgimi çekiyor çünkü gül suyuna çok meraklıyım bir gün mutlaka gidip ordan gerçek gül suyu alacağım buralarda gül suyu diye sattıkları hiç gerçek değil oyüzden idealim ıspartadan gül suyu gül yağı gülle ilgili ne bulursam almak :) paylaşmak istedim mesajını görünce canım

Memleketimdeki herkese selam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…