Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım artık oğlun 9 aylık olmuş,normal yemeğini verbilirsin,ama salça yerine domates kullan tabi,benim kızım 7,5 aylık ben de yediriyorum.kıymalı pirinçli ıspanak ve semizotu yemeği
ıspanak piştikten sonra ısıtılmamalı diye duydum.içindeki nitrat ısıtılınca nitrite dönüşüp zehirliyor diye biliyorum.benmari usulü ısıtın arkadaşlar.bunu bile bile çocuklarımıza yedirmeyelim.yazık körpe kuzularımıza
ben ıspanağı kahvaltıda bile yediriyorum. yulaf unu, domates, yumurtayı tereyağında pişirip su ekliyorum, ısapanakları da ekleyip mama kıvamında veriyorum. çok faydalı.