ilk kullandığınızda sivilcelerinizde artış oldu mu ?Ben de kullanmıştım düğünümden bir ay önce başka kremlerle birlikte. Bana çok iyi geldi sivilcelerimi kuruttu. çok yoğun değildi zaten benimkiler. olanları da yok etti.
çok sağol arkadaşım yardımcı olmaya çalıştığın için valla kullandım kullanalı daha fazla arttı sivilcelerim bazı yerlerindede soyulma kuruma var niye bu kadar sivilcelerim arttı anlamadım yüzüm eskisinden çok daha kötüBen kullandim çokta memnun kaldim hatta yeni aldim evde dursun diye önce sivilce yapıyor sakin kasima sonra temizliyr ben çok memnun jaldim hatta drum burun üstündeki siyah noktalara da iyi geliyor deyince burun üstüne de surmustum ben sabah imex gece isotrexin surdim:)
bende hafif sivilceler için verildiğini okudum :/Ağır bir ilaç. Daha çok yoğun sivilce problemi yaşayanlara veriliyor diye biliyorum. Doktora gidene kadar bırakmanızı öneririm.
peki ne kadar sürer bu durum biliyormusunuz kullandınız mı ? az olan sivilceler kremle hepten gidecek diye beklerken bi anda dahada fazla artmasına insanın ister istemez morali bozuluyorSivilce ilaçları genelde ilk etapta sivilceyi daha arttırıyor,
Ciltteki yağı kiri birden çıkartınca, sivilceler ilk etapta daha da çoşar
peki ne kadar sürer bu durum biliyormusunuz kullandınız mı ? az olan sivilceler kremle hepten gidecek diye beklerken bi anda dahada fazla artmasına insanın ister istemez morali bozuluyor
ne kadar zamanda geçti yüzü bilginiz varmıArkadaşım roaccutane kullanmıştı,ilk haftalarda tüm yağ,vs ne varsa attığı için sivilceler 2 katına çıktı,cilt soyuldu vs şimdi izi bile yok.Bu tarz ilaçların olayı bu.Yan etkilerini de okuyun ama.
3 ay kadar sanırım.ne kadar zamanda geçti yüzü bilginiz varmı
Kullanmaya devam et birakma zaten bendede öyle oldu ayni yani simdi yüzüm tertemizçok sağol arkadaşım yardımcı olmaya çalıştığın için valla kullandım kullanalı daha fazla arttı sivilcelerim bazı yerlerindede soyulma kuruma var niye bu kadar sivilcelerim arttı anlamadım yüzüm eskisinden çok daha kötü
NE KADAR ZAMANDA GEÇTİ YÜZÜNÜZ VE SÜRDÜĞÜNÜZDE KAÇ SAAT BEKLETİYORDUNUZ BENDE BİDE DOKTORUN ECZACIYA HAZIRLATTIĞI TONİK VAR Bİ GECE BUNU Bİ GECE İSOTREXİNİ SÜRÜYORUMKullanmaya devam et birakma zaten bendede öyle oldu ayni yani simdi yüzüm tertemiz) özellikle yanak bolgem çok sivilce dolmuştu bu ilaç iyi geldi )
NE KADAR ZAMANDA GEÇTİ YÜZÜNÜZ VE SÜRDÜĞÜNÜZDE KAÇ SAAT BEKLETİYORDUNUZ BENDE BİDE DOKTORUN ECZACIYA HAZIRLATTIĞI TONİK VAR Bİ GECE BUNU Bİ GECE İSOTREXİNİ SÜRÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?