Lekeler, Çiller isotrexin ile cilt soyulması

• Konu Sahibi Konu Sahibi fnrb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

fnrb

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
20
0
16
İstanbul
isotrexini 3-4 gündür kullanıyorum gerçektende soyuyor bununla beraber birde imex vermişti doktor imex te çok güzel küçük sivilceleri kurutuyor ve kapatıyor
ancak şimdi yeni soyulmaya başladı cildim ve o bölgeye imex sürsemde o bölgeye kapatamıyor(yeni deri olduğu için heralde) + dökülen deri ortaya çıkyor

ne kadar zamanda yeni deri olgunlaşır? isoterxini kullanmaya devam ediyim? ayrıca soyma işlemi kaç ay sürer? (4 günde bir katman gitti o zaman 16-20 güne hiç bişey kalmaz :)

bu konuda tüm yardımlarınnızı bekliyorum

Canım Bende 6 Aylık Roaccutane Tedavisi Atlattım Ama Sivilce İzlerim Kaldı. Makyaj Yapmayı Pek Sevmediğim İçin Profösyönel Makyaj Malzemeleri Kullanıp Porselen Etki Almama Rağmen Doğal Cildimi Görmeyi İstiyorum. Bende İnternette Bi Dermatoloğa Danıştım Bana İsotrexin, Acnelyse, Contratubex Bunları Eşit Miktarda Karıştırıp Gece Temiz Cilde Uygulamamı Söyledi. Dün Başladım. Sonuçları Paylaşacağım. :)

DAHA ÖNCE İSOTREX i kullanan oldu mu sonuçlar nasıl ???

ne kadar süre kullanıdınız ??

DAHA ÖNCE İSOTREX i kullanan oldu mu sonuçlar nasıl ???

ne kadar süre kullanıdınız ??

Ben de yeni başlıcam bu kreme 6 ay roaccutane kullandım sivilce izleri için bu kremi verdi doktor ama tekrar sivilce yapabilme gibi bi durumu varmış kullanıp kullanmama arasın da karasızım kullanan arkadaşlar nasıl sonuçlar aldıklarını yazarlarsa çok faydalı olacak

ben 2aya yakındır kullanıyorum. Sivilceleri arttırıyor da yok korkunç yapıyor falan bi sürü şey okudum hiçbişey yapmadı bende. Biraz soyuyor ama bence soyucu gücü az yani öyle korkulcak bir yan etki görmedim. Ben en çok clindoxyl'de gördüm soyuculuğu. 4günde kıpkırmızı olmuştu çenem, ilk bi 10 gün falan kötü olmuştu ama sonra alışıyor cilt bi sorun yok. hatta clindoxyl sivilcelerimi azalttı, sivilce izleri de isotrexinle beraber oldukça azaldı. sadece biraz sabretmek gerek.

bende 10 gündür kullanıyorum hala etkisini göremedm isotrexinle beraber aknilox verdi bana doktor daha kötü oldu yüzüm bugün tekrar gittim doktor sabırlı ol ilacı bırakma dedi kullanıyrm bakalım görcem mi etkisini psikolojim bozuldu sivilceler yüzünden

peki bu soyulma ne zaman biteceeek ??

Merhaba arkadaşlar aynı ilaç için güncel konu açtım bende ama yanıt alamadım kimseden. Doktor bana acnegun yüz yıkama jeli ve isotrexin verdi. Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu. Hafif soyulma ve yüzümde kızarıklık var. Sanırım nemlendirici de kullanmam gerekiyor cildim çok kurudu bi anda. İsotrexin kullananlar konu hakkında güncel fikir verebilir mi 2 ay sonra düğünüm var cildim mahvolsun istemiyorum ne kadar sürede toparlanır cildim ne kadar sürede sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…