Bebek İkinci El İsofixli oto koltugu arıyorum???

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Kızlar isofixli Britax Römer veya Maxi Cosi markalı oto koltuğu arıyorum. Elinde olan satmak isteyen var mı???

Kızlar isofixli Britax Römer veya Maxi Cosi markalı oto koltuğu arıyorum. Elinde olan satmak isteyen var mı???

merhaba
biz maxi cosi marka isofixli oto koltugumuzu satıyoruz. istanbuldayız. k kids marka cama yapıstırılan güneşten koruyucu pedini de hediye edicem. düşünürseniz resim koyabilirim

Kardeşimde var Römer
Geçenlerde satmak istediğini söylemişti
Ayın 1'ine kadar şehir dışındalar ürünün gerçek fotolarını şuan gönderemem
Ama ürün şu
$image.jpg
Duo plus olması lazım
Fiyat olarak ne düşündüğünü sorarım

Kızlar fiyat ne düşünüyosunuz hem römer hem maxi cosi için bide tam isimlerini alabilirmiyim özelliklerine bi bakayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba
biz maxi cosi marka isofixli oto koltugumuzu satıyoruz. istanbuldayız. k kids marka cama yapıstırılan güneşten koruyucu pedini de hediye edicem. düşünürseniz resim koyabilirim

Ben de römer arıyorum. resim koyabilir misiniz lütfen? Konuyu açan arkadaş düşünmezse ben de düşünebilirim.

Kızlar fiyat ne düşünüyosunuz hem römer hem maxi cosi için bide tam isimlerini alabilirmiyim özelliklerine bi bakayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 170 tlye vericem hediyesiyle beraber. tam modelini eşime sorup yazarım. araba su anda serviste de o yuzden resmini koyamıyorum. onumuzdeki hafta servisten cıkınca resim de koyarım

Kardeşimde var Römer
Geçenlerde satmak istediğini söylemişti
Ayın 1'ine kadar şehir dışındalar ürünün gerçek fotolarını şuan gönderemem
Ama ürün şu
Eki Görüntüle 1125997
Duo plus olması lazım
Fiyat olarak ne düşündüğünü sorarım

Canim antalyadayim. En kisa zamanda dönusunu bekliyorum. Duo plus bizim icin uygun. Tabiki fiyatta uygun olursa.sen bi konus fiyati ona gore degerlendirme yapalim.

Elfirede.... Canim ilk tercihimiz romer ama bunuda degerlendirebiliriz. modelini tam yazarmisin. Benim icin saglamlik ve temiz olmasi onemli.

Canim antalyadayim. En kisa zamanda dönusunu bekliyorum. Duo plus bizim icin uygun. Tabiki fiyatta uygun olursa.sen bi konus fiyati ona gore degerlendirme yapalim.

Elfirede.... Canim ilk tercihimiz romer ama bunuda degerlendirebiliriz. modelini tam yazarmisin. Benim icin saglamlik ve temiz olmasi onemli.

Tamam cnm
Öğrenir öğrenmez yazcam

canım bende bekliyorum model ve fiyatı

Kızlar römer duo plus için kardeşimin verdiği fiyat 350- kargo alıcıdan
Ufak bir indirim yapabileceğini söyledi
Sürpriz hediyesiyle gönderilecek ;)
Ürünün gerçek resmini şehir dışında olduklarından dolayı salı günü ekleyebilirim

Yeterince temizse bizim icin uygun.fotolarini bekliyorum en kisa zamanda:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar römer duo plus için kardeşimin verdiği fiyat 350- kargo alıcıdan
Ufak bir indirim yapabileceğini söyledi
Sürpriz hediyesiyle gönderilecek ;)
Ürünün gerçek resmini şehir dışında olduklarından dolayı salı günü ekleyebilirim

canım foto koyabilirmisin?
ben de düşünüyorum çünkü

Back