Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
bende çok seviyorum. kesinlikle beni anlatıyor. genelde erkek ismi olarak kullanılıyomuş olsun bende de biraz erkeklik var :)))

ben ismimin anlamını öğrendikten sonra sevmeye başladım :)) ismim nesrin.. anlamı da beyaz kokulu narin çiçek.. lisedeyken edebiyat öğretmenimin dediğine göre de anlamı, yaban gülü demekmiş.. valla her ikisi de çok güzel bence :)))

bende ismimi çok beğeniyorum,
küçükken çok fazla kullanılan bir isim değildi ama şimdilerde oldukça sık kullanılıyor

Bende ismimi çok seviyorm rahmetli dedem istemiş 3 defa farklı isimlerle kura çekmişler hep benim ismim çıkmış ilk olmak güzel .....

benim ismimi babam koymuş adım hülya yaşım ilerledikçe ismimi daha çok seviyorum :)

iki ismim var birini halam,diğerini teyzem koymuş ve iki ismimi de çok seviyorum..................

Bende ismimi cok seviyorum canim annecigim koymus, Şeniz aferin anneme bana yakistigini dusunuyorum, ozellikle yabanci dildeki anlamida guzel herkes isminle uzun yillar yasasina.s.

evvet çok seviyorum güllerin şahı ve gül dalı anlamına geliyor aynen adım gibiyimdir bende hep gülerim

Gerçektende İsmimi Çok Seviyorum Eğer İsim Seçme Şansım Olsa Asla Başka İsim Seçmezdim :utangac::tomato:

Ben ismimde Özlem hayatım hep birilerini özlemekle geçti ama yinede ismimi seviyorum.sonuna kadarda arkasındayım :)

evet çok seviyorum ismimi,annanem istemiş annem ve babama söylemiş onlar da kabul etmişler.
iyiki de etmişler,kendimede çok uygun,beni gören zaten isminden belli oluyo diyolar :)

Back