Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
ben de adımı seviyorum aslında adım hatice olucakmıs ama annem dedemin bu istegine karsı cıkmıs gözde koymus... memnunum adımdan :) :) :)

bende cok seviyorum adımı helede asmalı konaktan sonra daha bı hos oldu walla yanlıs anlasılmasın adım asmalı falan degıl.bahar:):)

ben pek hoşlanmıyorum ismimden ama babam koymuş onun için çok değerli anlamı da güzel, sevcan
ama ben bir s özürlüyüm!!!!! her seferinde tekrar ediyorum, sevgi , sevinç, sevil deli oluyorum

ben adimi hic sevmiyorum,nurhan ....ama herkez nuran diyor,babam nilgün ismini koyacakmis,o olsaydi dahami iyi olurdu.....

evet ben cok seviyorum ismimi ismim melek nerdeyse havva olacakmisti son anda babaannem kendi ismini vermek istememis jeyyar

maşallah herkes memnun isminden ama isimlerinizide yazında bizde yorum yapalım güzel olup olmadığını ama ben sevmem ismimi fatoş hiç bi anlamı yok:(((

Benim de ismimi babam koymuş. Bekârken okuduğu bir romanın başkahramaının ismiymiş. Çok etkilenmiş bu kişilikten. Ben de ismimden memnunum. Nickimden belli zaten Sibel...

Back