Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
benimkini dedem babama vasiyet etmis...cocukken hic sevmezdim...

Beşinciyi geçip altıncıya geldim

Onun adı da Nurünnisa.

Ah güzelim

Ah esmerim

Ah

Canımın içi Nurünnisa.

AŞK RESMİ GEÇİTİ - Orhan Veli Kanik

simdi ise beyeniyorum...

kiskardesimin isminide bir bir romandan aldilar...yerimseniben

ben de ismimi çok seviyorum canım babacım bu ismi layık görmüş ve ben de kendime başka isim yakıştıramıyorum.

adımı beğeniyorum sorunlu bir isim:))))doğduğum da aile karışmış,ismi şu olsun bu olsun diye ama sonun da annem kazanmış ve onun istediği olmuş:))))

ismim goncagül pek sevmezdim aslında önceleri divan edebiyetıyla ilgilendikçe hoşuma gitti
yalnız ilginç olanı annemler bana bu ismi vermişler ama dedem bu ismi söyletmemiş gavur ismi diye:)))
annem babam kardeşlerim bana hiç bu isimle hitap etmediler bu yüzden dedem Leyla olsun demiş nifusta olmasa da aile içinde leyla diyorlar
bu arada ben Leyla ismini daha cok seviyorum aslında

ismim her yerde hele hele şarkı ve şiirlerde gecer ama sevmiyorum
sevmiyorum çünkü
sevilmiyorum

Ben de adımı seviyorum ama kendimi bildim bileli bu isimden çok çekiyorum yaa pek duyulduk bir isim olmadığı için herkes bunun anlamı ne bunun anlamı ne diye beni canımdan bezdiriyor... İşte bu yüzden ben ismime kırgınım birazbenneyaptımki Heh anlamını da söylüyorum herkes rahat etsin. Anlamı : Güzellik, güzel bayan:utangac:

bende ismimi çok seviyorum zaten ismim belli zeynep severim ismimi.rahmetli babaannemin ismi zaten
iyiki de koymuşlar yani...

Bende seviyorum ismimi seviyorum anlamı güzel şirin demek ayrı rahmetli babannemin adıydı ve amcamın kızının adıda meliha dır bana küçükken küçük meliha derlerdi ona büyük meliha çok sinir olurdum ama şimdi büyüdüm ve kinse küçük demiyor..

Back