Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
Ben de ismim küçükken hiç sevmezdim.Büyüdükçe anlamını öğrendikçe çok sevdim. Çok beğeniyorum ismimi.Fazla insanda yok.Ayrıca unisex bir isim.EEEEEE açıklayım di mi artık ismim.ÇINAR benim adım...

benim adım esra babam koymuş adımıa.s.,ama hiç esra demezdi bana hep muzaffer derdi çünkü beni erkek beklemişlerde, olsun muzaffer esra ikiside güzel,canım babam benimŞeniz

arkadaşım ısmını ben çok beyeniyorum zaten ahtım var babamın adı ali.eğer oğlum olursa allahın izniyle kesinlikle ali çınar koyucam,kız olursa sadece çınar,Şeniz

arkadaşım ısmını ben çok beyeniyorum zaten ahtım var babamın adı ali.eğer oğlum olursa allahın izniyle kesinlikle ali çınar koyucam,kız olursa sadece çınar,Şeniz
TEŞEKKÜR EDERİM yerimseniben İNŞALLAH DİLEĞİN KABUL OLUR CANIM... ALİ ÇINAR DA ÇOK UYUMLU OLUYOR BU ARADA...a.s

ben memnunum da cevremdekiler pek memnun değillermiş
neymiş efem solcu ismiymiş devrimci ismiymiş kötü şeyleri hatirlatiyomuş :1closedeyes::roflol:

pek sevdigimi söyliyemem, cünkü eski ve siradisi oldugu icin, zamaninda cocukken cok dalga gecildi, simdi bile ismim soruldugunda ve söyledigimde "saka diyorsun herhalde" cevabini halen zaman zaman aliyorum.

2 adim var ama ikisindende pek memnun degilim...

Hele hele gündelikde sürekli kullanilan ismimden hic memnun degilim ama
napcan mecburen yani...Ama anlami güzel....."Su Perisi " :icecream:

Diger ismimide burdakiler ztn biliyo ama normalde nedense hic kimse kullanmiyor:sm_confused:

ben memnunum da cevremdekiler pek memnun değillermiş
neymiş efem solcu ismiymiş devrimci ismiymiş kötü şeyleri hatirlatiyomuş :1closedeyes::roflol:

Muhtemelen hatırladıkları en kötü olay senin doğumundur:roflol::roflol::roflol:
Bana gelince ben çok memnunum ismimden,dünyaya yeniden gelsem yeniden aynı ismi taşımak isterdim:asigim::asigim::asigim:

Ben de ismimi çok ama çok seviyorum..:sm_cool:

Ay menim Arzu gızım,
Ay meeenim Arzu gızımm Arzu gızımmm,
Ömrümün yazı gızım,
Sevinci nazı gızım
Arzu gızım...:dance::teytey:

evet bende seviyorum
heralde okuduklarıma göre çoğunlukta seviyo ismini ama insan sevemsede alııyo 20yıldır herkes aynı isimle cağırıyo:)))sevmeyipte napıyım
şaka bi yana seviyorum ismimi

İsmim Alev . Çok severim adımı.Yengem koymuş.Bir film izlemiş zamanında.Filmde adamın biri ''bir kızım olacak güneş gibi doğacak adı ''Alev'' olacak'' demiş bir replikte.Onun da aklında kalmış.Kızım olunca koyacağım demiş.Amcamların çocuğu olmayınca,bana koymuşlar..Sevgiler..

Adımı kıymetlim babam koyduğu ve anlamı "gözüm" demek olduğu için benim için çok başka bir yeri var a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…