Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
Bende seviyorum..
kulaga ilk basta tuhaf gelebilir ama
seviyorum işte:roflol::roflol:
kimselerde yok 100 kişiye sorsak bi ihtimal 1 tanesiyle aynı olur ismimsırnaşık şeysırnaşık şey
hemde cok anlamlı güzel kadın demek..
tam benlikkkkk:sm_cool::sm_cool:

Bende ismimi çok seviyorum Canım babam kızım hayatı boyunca Ay gibi hep gülsün diyerek adımı Gülenay koymuşa.s

ismimi çok beğeniyorum kulağa çok hoş geliyor anlamı güzel hemde fazla bulunan bir isim değil anneme çok teşekkür ediyorum çünkü ismimi annem istemiş babam pek istememiş

bende ismimi çok seviyorum.. hemde çok seviyorum.. rahmetli canım babaneciğimin adı... fazla bulunan bi isim değil... [(okuldeyken okulda tek bende vardı o yüzden hemen tanırırdım:roflol:]) ama zaten anlamı yeterince güzel....

Benim ismimde enteresan ve nadir olan isimlerden.
Ama telaffuz problemi yaşıyorum , ismim konusunda sadece bundan muzdaribim diyebilirim.
Onun dışında bir de farklı bir isim olduğu için herkesin aklında kalıyor ismim. İş yerinde ismimi bir duyan unutmuyor doğal olarak , gelip bana .... hanım nasılsınız diye sorduklarında , yandık neydi bu kişinin ismi diye bir saat isim düşünüyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…