Anket İsminizi seviyor musunuz?

İsminizi seviyormusunuz?

• Evet seviyorum...

OY: 271 87,1%
  • Hayır hiç sevmem...

OY: 37 11,9%
  • Hiç düşünmedim....

OY: 3 1,0%

• Ankete Katılan
    311
  • Anket Kapalı .
seviyorum ismimi...küçükken sevmezdim ama şimdi gayet severek taşıyorum adım derya bu arada kaydirigubbakcemile2

cok nadir bulunan bir ismim oldugu için seviyorum ama insanlar soyledigimde anlamıyor afedersiniz neydi diyorlar sinir oluyorum :)

Bende seviyorum artık:icecream:çünkü adımı değiştirdim çok mutluyum:dance:

aaa , hayırlısı olsun yeni isminiz.

cok nadir bulunan bir ismim oldugu için seviyorum ama insanlar soyledigimde anlamıyor afedersiniz neydi diyorlar sinir oluyorum :)

Offf bu dertten bende muzdaribim , çok nadir bulunan bi isim , ismimi kodlamaktan ve anlamını söylemekten yoruluyorum bende :(

ismimi gerçekten çok sevıyorum.. kızım olsa kızımada koyabılırdım bu arada...

seviyorum,her dönemde sevilen bir isim,
yalnız benim anneannemin adıymış,annem bana koymuş,zavallı anneannemde hiç gün görmemiş,bu durum bana sirayet eder diye arasıra korkarım...

Ben çok sevmiyoeum ismimi ama anlaımın taşıyorum "hiç bir kural ve kaideye uymayan, kuraldışı" demek bende hiç kurallara uymayı sevmem ne yazık ki

eh fena değil ama anlamı çok güzel....buğday başağı ve yere düşmemiş yağmur damlası...opuyorumnanaktan

Anket süresi dolsa da yorum yapmak için geç değil :)
Benim de ismim çok rastlanmayan ve anlamlı bir isim. Çisil.. :) Seviyorum ismimi :)

bende sevmiorum ..
ikitane isim koymuslar ..sevmedgim ismi disarda kullaniorum ama ailem sevdigim ismimle hitap edior...

Back