snsnmdvl Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 658 629 29 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #1 Merhabalar ismini soy isimini bildiğimiz birinin yaşayıp yaşamadığını nasıl öğrenebiliriz?
M Meriy1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 1.134 339 25 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #2 Nufus mudurlugune gidebilirsiniz
snsnmdvl Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 658 629 29 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #3 Meriy1 .!.: Nufus mudurlugune gidebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ama yakın biri değil?
M Meriy1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 1.134 339 25 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #4 snsnmdvl .!.: Ama yakın biri değil? Genişletmek için tıkla... Canim bildim kadariyla soy bagi olan kisilere bilgi veriliyor ama demekden zarar cikmaz merak ettim ne kimi arasdirdinj ve sebebini
snsnmdvl .!.: Ama yakın biri değil? Genişletmek için tıkla... Canim bildim kadariyla soy bagi olan kisilere bilgi veriliyor ama demekden zarar cikmaz merak ettim ne kimi arasdirdinj ve sebebini
snsnmdvl Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 658 629 29 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #5 Meriy1 .!.: Canim bildim kadariyla soy bagi olan kisilere bilgi veriliyor ama demekden zarar cikmaz merak ettim ne kimi arasdirdinj ve sebebini Genişletmek için tıkla... Dedemin sevgilisiydi. Dedem vefat etti cenaze var da kadına ne oldu bilmiyoruz, çok da iyi biriydi annem de merak etti?
Meriy1 .!.: Canim bildim kadariyla soy bagi olan kisilere bilgi veriliyor ama demekden zarar cikmaz merak ettim ne kimi arasdirdinj ve sebebini Genişletmek için tıkla... Dedemin sevgilisiydi. Dedem vefat etti cenaze var da kadına ne oldu bilmiyoruz, çok da iyi biriydi annem de merak etti?
M Meriy1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 1.134 339 25 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi snsnmdvl #6 snsnmdvl .!.: Dedemin sevgilisiydi. Dedem vefat etti cenaze var da kadına ne oldu bilmiyoruz, çok da iyi biriydi annem de merak etti? Genişletmek için tıkla... Nufusa sor yada bulundun ilin karakollarinada basvura bilirsin genelde kisinin bulundugu ildeki karakollarda yerlesim yeri bilgisini bulabilirsin gizlilik hakkini kullanmadiysa
snsnmdvl .!.: Dedemin sevgilisiydi. Dedem vefat etti cenaze var da kadına ne oldu bilmiyoruz, çok da iyi biriydi annem de merak etti? Genişletmek için tıkla... Nufusa sor yada bulundun ilin karakollarinada basvura bilirsin genelde kisinin bulundugu ildeki karakollarda yerlesim yeri bilgisini bulabilirsin gizlilik hakkini kullanmadiysa