- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
-
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Ben gittim canım fitnessa, yakınında bir belediyenin spor salonu var mı?
Ben ismek ile gitmedim, sağlıklı nesillere spor ile diye bir program var ücretsiz ona gitmiştim iki ay. Daha sonra tekrar yenileyebiliyorsun. İsmekte tarihler var belli tarihlerde kayıt yaptırıyorsun ama benim dediğim program ile boş yer varsa istediğin zaman kayıt olabiliyorsun. Spor aş diye yazarsan google a siteden bilgi alabilirsin. Spor salonları branşlar falan diye.Gidecegimiz yere yakin mi? Ismekte sadece spor egitim merkezi olarak gozukuyor gidicegimiz yer baska semt oldugu icin pek bir bilgim yok acikcasi.
Ben ismek ile gitmedim, sağlıklı nesillere spor ile diye bir program var ücretsiz ona gitmiştim iki ay. Daha sonra tekrar yenileyebiliyorsun. İsmekte tarihler var belli tarihlerde kayıt yaptırıyorsun ama benim dediğim program ile boş yer varsa istediğin zaman kayıt olabiliyorsun. Spor aş diye yazarsan google a siteden bilgi alabilirsin. Spor salonları branşlar falan diye.
Canım yüzme yoğun oluyor o yüzden beklemiş olabilirsin bizim burda da yuzme için bekliyorlar ama fitness hafta içi boştu baya bir öğren derim ben boş yer varsa hemen ertesi gun başlarsınAz once baktim onceden gittigim sefakoy kapali yuzme havuzu gozume carpti. sefakoy yuzme havuzuna gitmistim ama kayit olduktan yaklasik 4 ay snra geri donus yapmislardi bana.
Canım yüzme yoğun oluyor o yüzden beklemiş olabilirsin bizim burda da yuzme için bekliyorlar ama fitness hafta içi boştu baya bir öğren derim ben boş yer varsa hemen ertesi gun başlarsın
Ama kayıt olduktan 4 ay sonra nasıl donduler sana ki anlayamadım. Ben direk kaydoldum ertesi gunu başladım hatta kaydolduğun gun bile başlayabiliyorsun yer varsaYok canim binanin adi sefakoy kapali yuzme havuzu. Havuz icin beklemedim fitnessta vardi baska seylerde bende fitness icin bekledim. Gittigimde de benden baska iki uc kisi falan oluyordu. ogrenmek lazim yaa :)
Ama kayıt olduktan 4 ay sonra nasıl donduler sana ki anlayamadım. Ben direk kaydoldum ertesi gunu başladım hatta kaydolduğun gun bile başlayabiliyorsun yer varsaben gidiyorum öyle aklıma estikçe iyi geliyor insan bir relax olup sıkntısını stresini atıyor :)