ismek kurslari

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
Iyi geceler hanimlar. Ismek kurslarini bilirsiniz. Arkadasimla fitnessa yazilmayi dusunduk. 30 saatlik bir program. Internette fitness bolumunde hala kayitlar var gozukuyor ama bilgilendirme kisminda kayit tarihi en gec 8 eylul yaziyor. Kimisi ikinci kayitlar var diyor kimisi yok diyor net bir bilgi alamadim ki yarim saattir internette forumlarda geziyorum. Tek care KK sanirim... Sizin bir bilginiz var mi hanimlar?

Gidecegimiz yere yakin mi? Ismekte sadece spor egitim merkezi olarak gozukuyor gidicegimiz yer baska semt oldugu icin pek bir bilgim yok acikcasi.
Ben ismek ile gitmedim, sağlıklı nesillere spor ile diye bir program var ücretsiz ona gitmiştim iki ay. Daha sonra tekrar yenileyebiliyorsun. İsmekte tarihler var belli tarihlerde kayıt yaptırıyorsun ama benim dediğim program ile boş yer varsa istediğin zaman kayıt olabiliyorsun. Spor aş diye yazarsan google a siteden bilgi alabilirsin. Spor salonları branşlar falan diye.

Az once baktim onceden gittigim sefakoy kapali yuzme havuzu gozume carpti. sefakoy yuzme havuzuna gitmistim ama kayit olduktan yaklasik 4 ay snra geri donus yapmislardi bana.

merhaba ben ismekte başka bir kursa kayıt oldum ama tarih açısından bilgi vereyim şuan kayıtlar devam ediyor ve şubat başında yada ortasında kurslar başlayacak denildi.

Az once baktim onceden gittigim sefakoy kapali yuzme havuzu gozume carpti. sefakoy yuzme havuzuna gitmistim ama kayit olduktan yaklasik 4 ay snra geri donus yapmislardi bana.
Canım yüzme yoğun oluyor o yüzden beklemiş olabilirsin bizim burda da yuzme için bekliyorlar ama fitness hafta içi boştu baya bir öğren derim ben boş yer varsa hemen ertesi gun başlarsın

Canım yüzme yoğun oluyor o yüzden beklemiş olabilirsin bizim burda da yuzme için bekliyorlar ama fitness hafta içi boştu baya bir öğren derim ben boş yer varsa hemen ertesi gun başlarsın

Yok canim binanin adi sefakoy kapali yuzme havuzu. Havuz icin beklemedim fitnessta vardi baska seylerde bende fitness icin bekledim. Gittigimde de benden baska iki uc kisi falan oluyordu. ogrenmek lazim yaa :)

Yok canim binanin adi sefakoy kapali yuzme havuzu. Havuz icin beklemedim fitnessta vardi baska seylerde bende fitness icin bekledim. Gittigimde de benden baska iki uc kisi falan oluyordu. ogrenmek lazim yaa :)
Ama kayıt olduktan 4 ay sonra nasıl donduler sana ki anlayamadım. Ben direk kaydoldum ertesi gunu başladım hatta kaydolduğun gun bile başlayabiliyorsun yer varsa ben gidiyorum öyle aklıma estikçe iyi geliyor insan bir relax olup sıkntısını stresini atıyor :)

Iste yerimiz dolu falan dediler 4 ay snra geri donduler. Bi gittim kimse yokk. Almamak icin mi yapiyorlar bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…