• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek.Gitar Kursu.

ojeli_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben bu hafta gitar kusruna başlayacağım İsmek'te. Fakat daha önce böyle bir tecrübem olmadı.Daha önce giden falan varsa beni biraz aydınlatabilir mi?

Şimdiden teşekkürler :)

ben bır kac ay gıtmıstım gayet ıyıydı hocamız notalarla basladık gıtgıde agırlastı nota uzerınden calmaya basladık ama o zaman unıversıte baya agırdı benım bıraktım yarıda
sene sonunda konser falan yapıyorlar, sertıfıka verılıyor vs..

Son düzenleme:
Ben biraz fazla heycan yapıyorumda ilk günün nasıl geçeceği konusunda özellkle ortamı falan çokk merak ediyorum.Genel yaş grubu? Kız erkek oranı ? :D

Bende bu sezon başladım ismek gitar kursuna hiçte korkulacak gibi değil ben erkekleri çoğunluk bekliyordum ama sandığımın aksine bayanlar sınıfın %90ı nı oluşturuyor..İlk derste kimse birbirini tanımıyor çoğu da kendi arkadaşlarıyla geliyorlar ben bir yakınımla gittim ama o kayıtlı olmadığından dışarda bekledi..:) İstersem sınıfta da kalabilirdi :) Yaş oranına gelince 10-20 yaş çoğunlukta, 20-30 yaş seyrek ama varız :) 30-40 arasıda 1 öğrencimiz var.. İlk ders tanışmayla geçiyor bir sonraki ders te gitarı tanımakla,parmak isimleri,notalar,nota şifreleri,solfej ve bonayı öğrenmekle geçiyor istersen hazırlıklı git biraz göz gezdir sınıfta daha önceden gitarla haşır neşir olanlar da bulunuyor..Benim 0 bilgim vardı :)Yarın da gitar nasıl tutuluru öğrencez :) BAŞARILAR..

Bende bu sezon başladım ismek gitar kursuna hiçte korkulacak gibi değil ben erkekleri çoğunluk bekliyordum ama sandığımın aksine bayanlar sınıfın %90ı nı oluşturuyor..İlk derste kimse birbirini tanımıyor çoğu da kendi arkadaşlarıyla geliyorlar ben bir yakınımla gittim ama o kayıtlı olmadığından dışarda bekledi..:) İstersem sınıfta da kalabilirdi :) Yaş oranına gelince 10-20 yaş çoğunlukta[, 20-30 yaş seyrek ama varız :) 30-40 arasıda 1 öğrencimiz var.. İlk ders tanışmayla geçiyor bir sonraki ders te gitarı tanımakla,parmak isimleri,notalar,nota şifreleri,solfej ve bonayı öğrenmekle geçiyor istersen hazırlıklı git biraz göz gezdir sınıfta daha önceden gitarla haşır neşir olanlar da bulunuyor..Benim 0 bilgim vardı :)Yarın da gitar nasıl tutuluru öğrencez :) BAŞARILAR..

10 yaş olamaz, ismeklerde 14 yaş altı öğrenci alınmıyor.

Son düzenleme:
Back