• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Eğitmenlik Hakkında Yardım

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
787
123
Arkadaşlar ben Dört yıllık Çeko mezunuyum ama onlar bölümü olmasına rağmen eğitimime uygun bir pozisyon olmadığı yanıtı alıyorum . İsmek kariyerden başvuruyu alıyor sadece. Ayrıca iki yıllık halkla ilişkiler mezunuyum onun için de mi uygun alan yok da başvuru bile yapamıyorum . Çok saçma geldi bana . MErkezi aradım başından savdı demekki uygun bir alan yokmuş diyor. Yeterli açıklama yapılmıyor. İsmek de eğitmenlik yapanlar yazabilir mi ? Nasıl bir süreçten geçtiniz ?

Son düzenleme:
Soruyu direkt yazin bence. Daha kolay yanit alirsiniz.

Ben yapmadim, kursa gittigimde yonetimle tanismistim, teklif ettiler mulakata gittim olumlu oldu ama ben istemedim calismadim.

Bu asamaya kadar bir sorunuz varsa yardimci olabilirim

Soruyu direkt yazin bence. Daha kolay yanit alirsiniz.

Ben yapmadim, kursa gittigimde yonetimle tanismistim, teklif ettiler mulakata gittim olumlu oldu ama ben istemedim calismadim.

Bu asamaya kadar bir sorunuz varsa yardimci olabilirim
Tabiki var .Ben Dört yıllık Çeko mezunuyum ama onlar bölümü olmasına rağmen eğitimime uygun bir pozisyon olmadığı yanıtı alıyorum . İsmek kariyerden başvuruyu alıyor sadece. Ayrıca iki yıllık halkla ilişkiler mezunuyum onun için de mi uygun alan yok da başvuru bile yapamıyorum . Çok saçma geldi bana . MErkezi aradım başından savdı demekki uygun bir alan yokmuş diyor. Yeterli açıklama yapılmıyor. Siz nasıl başvurdunuz. İsmek kursuna giderken yönetimle mi konuşup kabul edildiniz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Birkaç branşında eğitim verebiliyorum ama sınav ına girdim sonuç Daha yok bir kaç ay önce .ama öncelik lisans mezunlarının oluyor eğer halkla ilişkiler ise belki ondan başvuru alınmıyor. İnce eleyip sık dokunuyor eğitmenler için yada dayı meselesi. Başlarsan şartları güzel

Birkaç branşında eğitim verebiliyorum ama sınav ına girdim sonuç Daha yok bir kaç ay önce .ama öncelik lisans mezunlarının oluyor eğer halkla ilişkiler ise belki ondan başvuru alınmıyor. İnce eleyip sık dokunuyor eğitmenler için yada dayı meselesi. Başlarsan şartları güzel
lisans diplomam da var yine yapılmıyor başvuru ?

Siz eğitmenlik yapıyor musunuz ?

Tabiki var .Ben Dört yıllık Çeko mezunuyum ama onlar bölümü olmasına rağmen eğitimime uygun bir pozisyon olmadığı yanıtı alıyorum . İsmek kariyerden başvuruyu alıyor sadece. Ayrıca iki yıllık halkla ilişkiler mezunuyum onun için de mi uygun alan yok da başvuru bile yapamıyorum . Çok saçma geldi bana . MErkezi aradım başından savdı demekki uygun bir alan yokmuş diyor. Yeterli açıklama yapılmıyor. Siz nasıl başvurdunuz. İsmek kursuna giderken yönetimle mi konuşup kabul edildiniz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Ben turkce kursuna gidiyordum.turkiyeye ilk geldigim sene.
Orda mudur hanimla konustum bilgisayara da gelebilir miyim diye falan...
Nerelisin dedi baya tanistik. Dogma buyume fransadaydim yeni geldim dedim.
Fransizca hocasi lazim dedi. Donem ortasiydi. Eyupte bir adres verdi. Gittim konustum falan ama ucreti cok dusuktu kabul etmedim.

Siz bu bolumlerle hangi bransta hocalik yapabilirsiniz? Acaba oyle brans mi yok?

Zaten onlar tanıdık vasıtası ile istediklerini aldığı için tanıdık birilerini bul bence

Ben turkce kursuna gidiyordum.turkiyeye ilk geldigim sene.
Orda mudur hanimla konustum bilgisayara da gelebilir miyim diye falan...
Nerelisin dedi baya tanistik. Dogma buyume fransadaydim yeni geldim dedim.
Fransizca hocasi lazim dedi. Donem ortasiydi. Eyupte bir adres verdi. Gittim konustum falan ama ucreti cok dusuktu kabul etmedim.

Siz bu bolumlerle hangi bransta hocalik yapabilirsiniz? Acaba oyle brans mi yok?
Halkla ilişkiler ve organizasyon bölümü var mesela çağrı merkezi öğretmenliği var . Bunlar olabilir ama yok almıyor başvurumu ben demi gidip konuşsam anlamadım ki . İnternette sadece internet başvuruları kabul ediliyor dediği için gitmedim.Çok istiyorum çünkü girmek ama yok her yol kapalı .

Evet benimde aklıma bu geldi çünkü bu kadar zorlaştırılmaz.

aynen ordaki hocalrı bulmaya çalış onlarla bir konuş belki yönlendirirler kariyerde de açmış olmak için ilan açıyorlardır ama ücretleri ben de düşük diye biliyorum illa İsmek mi istiyorsunuz

aynen ordaki hocalrı bulmaya çalış onlarla bir konuş belki yönlendirirler kariyerde de açmış olmak için ilan açıyorlardır ama ücretleri ben de düşük diye biliyorum illa İsmek mi istiyorsunuz
Valla durumumu anlatsam roman olur. Daha önce özel sektörlerde sürekli çalıştım . Müşteri ilişkiler ve satış destek alanında fakat çok sıkıntılar çektim iş konusunda değil ama insanlar ile hep bir sınavım oldu. Bir istikrar sadece bir iş yerinde sağlayabildim . Ondanda annem ile babam boşanıp daha farklı bir yere taşınınca ayrılmak zorunda kaldım Zaten artık beni tatmin etmemeye başlamıştı yaptığım iş . Sonra tek başına hiçbir desteksiz evlendim. Fakat dünya borç var . Bir arkadaşım tahsilat için bir hukuk bürosuna girmeme vesile oldu. Sonra o işe ben soktum seni diye arıza çıkardı. Çıkmaya karar verdim ve bu son haftam . Borçlar dağ gibi . Fakat biraz daha saygın ve sağlam bir yer arıyorum . Ücretli öğretmenliğe başvurdum ondan da cevap gelir mi muamma ne yapsam bilemedim açıkçası nereye elimi atsam kuruyor. Önerebileceğin başka birşey varsa bana yardımcı olmuş olursun .

Ücretliler de açıklandı canım yaa üzüldüm hakkında hayırlısı olsun elbet bulursun bi çare bi iş bişey çıkar karşına bu zamanda tek maaş zor zaten
İstanbulda değilim ama inan yine de aklımda buşunsun orda da arkadaşlarım akrabalar var
yalnız şu ara çağrı merkezleri falan baya alım yapıyorlar bak istersen

Ücretliler de açıklandı canım yaa üzüldüm hakkında hayırlısı olsun elbet bulursun bi çare bi iş bişey çıkar karşına bu zamanda tek maaş zor zaten
İstanbulda değilim ama inan yine de aklımda buşunsun orda da arkadaşlarım akrabalar var
yalnız şu ara çağrı merkezleri falan baya alım yapıyorlar bak istersen
Sağol canım düşünmen yeter ama 30 yaşındayım ve üç yıl çağrı merkezinde çalıştım artık level atlamam gerekiyor zaman kaybetmek istemiyorum ama olmazsa yine ona başvurucam başka çarem yok

Halkla ilişkiler ve organizasyon bölümü var mesela çağrı merkezi öğretmenliği var . Bunlar olabilir ama yok almıyor başvurumu ben demi gidip konuşsam anlamadım ki . İnternette sadece internet başvuruları kabul ediliyor dediği için gitmedim.Çok istiyorum çünkü girmek ama yok her yol kapalı .

Bu sene sac bakim kursuna gidiyorum. Hocama whatsapptan yazdim ise alim nasil oluyor diye.
Acilan ilana basvurun olumlu olursa donus oluyor dedi ama genelde toplu sekilde kurslar baslamadan alim oluyormus bu sene icin gec kaldin dedi. Ama sonra acik kalanlari doldurmak icin yine alim yapilabiliyormus.

Maasini sormaya cekindim ama 2011 2012 egitim yilinda bana aksam 4 saat ders icin 20 tl demislerdi. Hafta sonu 8 saatlik kursa da 40 tl demislerdi. Saatine gore sigorta var, yazin is ve maas yok. Yol yok yemek yok. Sigorta durumu full time icin farklidir tabii. Sartlar degismis ve insallah iyilesmistir ama borc varsa bence baska bir is bakin.

Bu sene sac bakim kursuna gidiyorum. Hocama whatsapptan yazdim ise alim nasil oluyor diye.
Acilan ilana basvurun olumlu olursa donus oluyor dedi ama genelde toplu sekilde kurslar baslamadan alim oluyormus bu sene icin gec kaldin dedi. Ama sonra acik kalanlari doldurmak icin yine alim yapilabiliyormus.

Maasini sormaya cekindim ama 2011 2012 egitim yilinda bana aksam 4 saat ders icin 20 tl demislerdi. Hafta sonu 8 saatlik kursa da 40 tl demislerdi. Saatine gore sigorta var, yazin is ve maas yok. Yol yok yemek yok. Sigorta durumu full time icin farklidir tabii. Sartlar degismis ve insallah iyilesmistir ama borc varsa bence baska bir is bakin.
Keşke başka iş bulmak o kadar kolay olsa ama işte . Yine de teşekkür ederim verdiğin bilgiler için .

Back
X