• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek- Bilgisayar kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar ismekin bilgisayar kullanımı kursu hakkında bilgisi olan varmı faydası oluyormu bu kursu bitirip sertifika alınca iş bulmada fayda sağlıyormu? gidipte mennun kalan var mı lütfen arakadaşlar bilgi..

öncelikle selam ben kursa gittim biteli 3ay olucak ortamımız bizim çok güzeldi çok renkli zamanlar geçirdim neyse evet öğreniyorsun birşeyler sertifikada yardımcı olucaktır iş bulmada...ancak hemen işe girersen faydası daha çok olur yoksa unutursun ve hiç bir faydası olmaz ve öğretmenden öğretmene de değişiyor mesela excel,word,movie maker,internet hepsinde bilgi sahibi oluyorsun şahsım adına faydası oldu ama pratik yapmadıkça unutacağım kesin...umarım yardımccı olmuşumdur...

selam cnm teşekkür ederim peki sınıf ortamı nasıldı cinsiyet ve yaş olarak?

slm cnm bende 2 aydır muuuuseb krsuna gidiyorrrm....çok memnun kaldım..cuma günü sertifika SINAVIMIZ VAR.ÖĞRETMENİİİİMİZ ÇOK İY İ ANLATIO..ORTMDA SÜPER..TAVSİYE EDERİM YANİ.. SONRADA İŞ BAKCIAM İNŞŞ..

Pardon kalvayeden ötürü abuk sabuk olmuş yazılarım..neyse ortam süper yaş genelde genç tabi, orta yaşdfa var her yaştan vardı biizm kursumuzda.. Ama çok güzel oldu benim için.. Hem çevrem genişledi hemde bilgim arttı:)

aynen arkadaşa katılıyorum her yaş grubundan vardı ama arkadaş ortamı süperdi hemde bilgi edindik yani.....

ay ne güzel inş benimde öyle olur :) ama ben biraz sessiz çekingen biriyim inş güzel olur bu arada cnm bende muhasebe istiyodum ama kayıtı kapalıydı. ben bişey daha sorcam ben beylikdüzün bir merkezindekine kayıt yaptırdım ya başka bi merkezinde başka branşla ilgili bi kursuna yazılabilir miyyim mesela diksiyon? birde ben kursa sonradan katılıyorum yani derse başlamışlar benden önce ilk günüm nasıl olur öğretmen beni konuşturumu kendini tanıt diye? inş olmaz çünkü çok sıkılıyorum böyle durumlarda utangaçlık var bende. sabah grubundayım buarada :)

Son düzenleme:
ay ne güzel inş benimde öyle olur :) ama ben biraz sessiz çekingen biriyim inş güzel olur bu arada cnm bende muhasebe istiyodum ama kayıtı kapalıydı. ben bişey daha sorcam ben beylikdüzün bir merkezindekine kayıt yaptırdım ya başka bi merkezinde başka branşla ilgili bi kursuna yazılabilir miyyim mesela diksiyon? birde ben kursa sonradan katılıyorum yani derse başlamışlar benden önce ilk günüm nasıl olur öğretmen beni konuşturumu kendini tanıt diye? inş olmaz çünkü çok sıkılıyorum böyle durumlarda utangaçlık var bende. sabah grubundayım buarada :)

Tabi ki öğretmen seni tanımak ve sınıfa tanıtmak ister, çekinecek bir şey yok inan. İlk bir kaç ders çekinirsin ama sonra açılırsın. Bilgisayara kayıtlı isen başka bir branşa yazılamıyorsun maalesef. Bol şanslar :16:

Tabi ki öğretmen seni tanımak ve sınıfa tanıtmak ister, çekinecek bir şey yok inan. İlk bir kaç ders çekinirsin ama sonra açılırsın. Bilgisayara kayıtlı isen başka bir branşa yazılamıyorsun maalesef. Bol şanslar :16:
teşekkür ederim:16:

Back