- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Yorumumu alıntıladım dediğin kadar beddua hakedecek bir uslubum yok.
Zafer kazanmış gibi yorum yaptığımı ilk kez okuyorum .
Çok alıngansın anlayabiliyorum.Hakkında hayırlısı.
Sizin de hakkınızda hayırlısı... Beddua ettiğimi düşünmeyin iyi niyetinizden eminseniz kalbinizde temizdir nasılsa... Hoşçakalın
Ilk zamanlar çok asik, fazla pozitif ve iyi niyetliydim ama maalesef esim ve ailesine yansimadi aksine.. Simdi gozum açilmisken ipleri elime almisken yeniden ask'a gelmek istemiyorum
Esimi çok seviyorum onunla bir sorunum yok, butun mesele ailesine katlanip katlanmayacagim, nasil davranacagim hatta bazen onun için yeniden fedakarlik yapsammi diye dusunuyorum sonra "kendine gel, eski gunleri unutma" diyorum ve gerekirse kendi mutlulugum için esimin huzurunu kaçiriyorum
Ask'a gelip bir çok seye eyvallah demek istemiyorum açikcasi, esime siddetle okumasini tavsiye edicem ama
Arkadaşım bizimde çok sorunlarımız vardı, burda bir ablanın tavsiyesiyle şöyle çözdüm herkesde işe yararmı bilmiyorum ama sakinken konusmayı beceremiyormusum megerse:) ikimizde sinirliyken ben de çok konusuyomusum birde eşim içkiliyken tabi kavga gürültü ve huzursuzluk... Şimdi abartmıyorum, oda abartmıyor iyiyiz şükürler olsun ailesi uzakta zaten eşimin... Birde pozitif enerjim eşime çok yansıyor , arada espri yapıyorum falan... Eğleniyruz birlikte... Bir sorunum olduğunda ise vaktini bekleyip uygun anda konusuyorum anlıyormus beni meğerse:) Bu kitapta gerçekten aşk var yoksaymamak gerek aşkı, insanı aşka getiriyor sende eşine okut madem... Umarım düzelir herşey hzursuz evlilik çok kötü çünkü...
Yanlis anladin ya da anlattim, benim esimle yasadigim (o da duzeldi sayilir) tek onemli sorun esimin ailesi ve benim aramda kalmasi, benim olabildiginceee mesafe koymak istemem onun ise ailesini kiramamasi.. bunun disinda ikimizde masallah ilk zamanlardaki gibi mutluyuz (benim sayemde ama), esim okusun derken saka yapmistim (daha da asik olsun demek istedim)
Senin adina sevindim, farkli davrandigin için esinin degistigine inaniyorum, aski beslemek lazim, sen sevdikçe o huzur buluyor, o sevdikçe sen biraz daha yapici oluyorsun, sen yapici olunca o daha dikkat etmeye çalisiyor vs..
Hep derim mutluluk ve huzur için yapici olmak lazim yikici degil.. bazen erkekler çocuk gibi oluyorlar bizim onlara yol gostermemiz lazim, bazen de 10 takla atsan derdini anlatamiyorsun tatli dille soyleyince bir seferde anliyor..
Bu arada biz de bazi konularda konusamayiz tartisma kaçirilmaz olur ama biz bu durumlarda mesajlasiyoruz
Kusura bakma lütfen kafam dalgındı konuyu başka yerinden anlamışım:) ailesi sorunsa bilemem canım yaşamadım çünkü ama eşinle sorunun olmadığına sevindim. Cünkü dısardan sorun olduğunda bir nebze iç rahatlatıcı karı koca sorunu bazen çözüm aşamasında çok ağrılı sancılı oluyor...Erkekler gerçekten çocuk gibiler bunu cok üzüldükten sonra anladım keşke diyorum baştan bilseymişim etrafımda danışacağım kimsem yoktu kime anlatsan iki gün sonra ayağına dolanıyor insanlar acımasız, bizde susarız eşim yazmayı sevmez düz bir insan:)) anını bulup konusuyorum artık, mesajlaşmak güzelmiş insan yazarak derdini daha iyi anlatabiliyor öle durumlar için söyleyeceklerinide unutmazsın hem tartısma sırasında lafında kesilmez çok mantıklı
Şakşakçılarım yok benim.
Hayır öyle bir yazmışsın ki bir kitap tavsiye edildi okudum içimdeki huzursuzluk geçti vs vs.
Ben mutlu olunca eşim de mutlu oluyor.
Eşinin içki içmesi seni rahatsız ediyordu geriyordu mutsuz yapıyordu ki eşin için " leş " tabirini kullanıyor idin.
Bir kitap mı sağladı diyorum eşinin içmesine karışmamanı.
Öyleyse bravo bu kitaba satış rekoru kırmış olması gerek.
İlaveten kimse istemez kimsenin mutsuz olmasını merak buyurma.
Evlilikte bir hata var ise bu çift tarafındır.Sen düzeltmeye çalışsan etki sağlamaz.
İkinizinde çabalaması gerek.
bunu yapmayın işte yakıştıramadım size cidden
insanların geçmişindeki mutsuz anlarını yüzüne vurmak ne size ne konu sahibine birşey kazandırır:26:
birileri mutsuzluğunuda mutluluğuna paylaşabilmeli öyle değil mi?
konu sahibi arkadaş ne kadar güzel birşey yapmış okuduğu kitabı paylaşmış ne var bunda eleştirecek?
kırıcı olmaya hiç gerek yok... sizinde paylaştığınız güzel bir konunuz olduğunda annenizle ilgili
açtığınız konu ve yazdıklarınız yüzünüze vurulsa hoşunuza gidermi?
Unutmadan benimde mutlu güzel bir evliliğim var ama eşimde alkol
alan biri ve bende bu durumdan hoşnut değilim ama bu benim evliliğimin
mutsuz ve umutsuz olduğunu göstermez ki!: eşime alkol alıyor diye kızıyorsam
onu sevmediğim anlamına gelmez! insanları zayıf taraflarıyla vurmak gerçekten etik değil
ayrıca kitap okumak insanın ufkunu genişletir ve terapi almış gibi insanı kendiyle yüzleştirir...
özellikle bu tür ilişkiler üzerine yazılmış kitaplar gerçekten çok faydası oluyor pozitif düşünmek konusunda
kızlar bende bu aralar bu tür kitaplara merak saldım selin özkök karacehennem (adab-ı aşk) kitabını aldım
içinde çok güzel bilgiler var önereceğiniz başka kitaplar varsa alıp okumak isterim
Çok teşekkür ederim, beni anladığın için...
bunu yapmayın işte yakıştıramadım size cidden
insanların geçmişindeki mutsuz anlarını yüzüne vurmak ne size ne konu sahibine birşey kazandırır:26:
birileri mutsuzluğunuda mutluluğuna paylaşabilmeli öyle değil mi?
konu sahibi arkadaş ne kadar güzel birşey yapmış okuduğu kitabı paylaşmış ne var bunda eleştirecek?
kırıcı olmaya hiç gerek yok... sizinde paylaştığınız güzel bir konunuz olduğunda annenizle ilgili
açtığınız konu ve yazdıklarınız yüzünüze vurulsa hoşunuza gidermi?
Unutmadan benimde mutlu güzel bir evliliğim var ama eşimde alkol
alan biri ve bende bu durumdan hoşnut değilim ama bu benim evliliğimin
mutsuz ve umutsuz olduğunu göstermez ki!: eşime alkol alıyor diye kızıyorsam
onu sevmediğim anlamına gelmez! insanları zayıf taraflarıyla vurmak gerçekten etik değil
ayrıca kitap okumak insanın ufkunu genişletir ve terapi almış gibi insanı kendiyle yüzleştirir...
özellikle bu tür ilişkiler üzerine yazılmış kitaplar gerçekten çok faydası oluyor pozitif düşünmek konusunda
Kızlar yanlış yere konu acmıs olabilirim öncelikle bunun için kusura bakmayın ama ben hep burda olduğum için genelde tanıyosunuz:) sürekli bir derdim oluyo eşimle :)) geçenlerde yine ufak bir tartışma ve burdaki bir ablanın tavsiyesiyle kitapçı gezdim bir kitap aldım rastgele şuan eşime dünyaya yeniden aşığım:) çok pozitif bir insan oldum ihihih:)ismail özmen diye bi adamın lambada cin die bir kitabı şiddetle tavsiye ederim çokda ucuz bütün kadınlar okusun ve yeniden aşka gelsin die... hepinizi kocaman öpüyorum....
Selin Özkök Karacehennem'in bütün kitaplarını okudum bende
evlilik ile ilgili birçok hadiye bakış açımı değiştirdi diyebilirim...
Seviyorum bu kadının yorumlarını ve programlarını bence
evlilikle ilgili çok güzel analizleri var
ilginç.. içeriğinden bahseder misin biraz? yani adam nasıl gaz vermiş?
Hala kırıcı olduğumu düşünmüyorum.
Ki konu sahibi ile aramızda yaşandı bitti bu olay.
Siz neden giriyorsunuz konumuza anlamadım.
Konu sahibi bir kitapla düzeldiğini yazmış bana da tuhaf geldi olamaz mı ?
Bir kitapla mı düzeldi eşin diye sordum içkisi vs dedim.
Dediğim gibi konu sahibi ile bir sorun yaşaık bitti.
Konu sahibini incitmek değildi amacım öyle yaptıysam kusura bakmasın.
Zira bazı zamanlarda kalemim sivridir.
Konu sahibi ar mı bir sorunumuz?
Hala kırıcı olduğumu düşünmüyorum.
Ki konu sahibi ile aramızda yaşandı bitti bu olay.
Siz neden giriyorsunuz konumuza anlamadım.
Konu sahibi bir kitapla düzeldiğini yazmış bana da tuhaf geldi olamaz mı ?
Bir kitapla mı düzeldi eşin diye sordum içkisi vs dedim.
Dediğim gibi konu sahibi ile bir sorun yaşaık bitti.
Konu sahibini incitmek değildi amacım öyle yaptıysam kusura bakmasın.
Zira bazı zamanlarda kalemim sivridir.
Konu sahibi ar mı bir sorunumuz?
Ben de kitapçılara girdiğimde hep evlilikte mutluluk sağlamaya
yönelik kitaplara uzun uzun bakarım, ara sayfalardan cümleler
okurum. İlgimi çeker hmmm falan olurum alayım diye düşünürken
birden aklıma şu cümle gelir:
Ben okusam ne olur ki eşimin okuyup kendini değiştirmesi gerek..
Sonra asık suratla o kitabi bırakırım elimden.. Alasım gelmez..
Şimdi düşünüyorum da aslında ben kendim okusam belki bir şeyler
yoluna girer. Sonra eşime de versem okusa güzel olur mu acaba?
Tavsiye ettiğiniz kitaplara bakacağım kızlar.
Teşekkür ederim.
Herkes evliliğinde huzuru bulsun inşallah
Ben de kitapçılara girdiğimde hep evlilikte mutluluk sağlamaya
yönelik kitaplara uzun uzun bakarım, ara sayfalardan cümleler
okurum. İlgimi çeker hmmm falan olurum alayım diye düşünürken
birden aklıma şu cümle gelir:
Ben okusam ne olur ki eşimin okuyup kendini değiştirmesi gerek..
Sonra asık suratla o kitabi bırakırım elimden.. Alasım gelmez..
Şimdi düşünüyorum da aslında ben kendim okusam belki bir şeyler
yoluna girer. Sonra eşime de versem okusa güzel olur mu acaba?
Tavsiye ettiğiniz kitaplara bakacağım kızlar.
Teşekkür ederim.
Herkes evliliğinde huzuru bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?