- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
çok etkileyici mutlaka okumak isterim eşimde kitap okumayı sever
Insan ilk önce kendinden baslamali. Ilk önce kendini düzelteceksin, kendine odaklanacaksin.
Sen kendini düzelttikten sonra, zaten etrafindakiler daha farkli davranmaya basliyor. Yok hic olmayincada olmuyor zaten, bosaniyorsun.
Ama hersey insanin kendi elinde. Kocam kitap okusun kendine ceki düzen versin diye beklemek olmaz.
Zaten öyle bir kitap alip eve getirip versen bile okumaz bizim erkekler, istatislikler bu konuda cok dogru bence, türkler on yilda bir kitap ancak okurlarmisya, oda ilgilerini cekerse..
evliliğinizdeki sorunlar senden mi kaynaklanıyordu ki sen kitabı okuyup da duyguların değişince sorunlar bitti.yani eşiyle sorunu olanlara bu kitabı okumak pek fayda etmez heralde,sonuçta eşinin davranışlarını da değiştiremez bu kitap.
Bu kitabı okuyunca eşine içkiyi bıraktırabildin mi
Yada eşine olan güvensizliğin buhar olup uçtu mu....?
Eğer evetse bu kitap yok satmalı.
bitiyorum yorumlarınaaaaaa
Neden burada anlık sinir üzüntü v.s gibi durumlarda o son care umuduyla dertleşilen konuları başka hayat dolu bir konu açıldığında öne çıkarmaya çalışıosunuz amaç ne? ben gayet iyi niyetle paylaştım bana iyi geldi diye her zaman dertlimi olmalıyım Allahıma binlerce şükür eşimle artık sorunumuz yok, olmayacak mı yine olacak ama saolsun burdan bir kaç bayan yeni evli olduğum için yol gösterdi şimdi herşey yolunda inanın yorumunuz çok yersiz ve itici... Hayata yeniden başlamış gibiyim, eski konularıma bakmıyorum bile saolun sayenizde birdaha hatırladım, eskiden mutsuzdum umutsuzdum diye paylaşamam değilmi böyle şeyler, çok ama çok garipsiniz sırf laf söylemek için şakşakçılarınızla dolanıyormusunuz konu konu? Sanırım sizin asıl ciddi sorunlarınız var ki böyle tatmin ediyorsunuz kendinizi
Şakşakçılarım yok benim.
Hayır öyle bir yazmışsın ki bir kitap tavsiye edildi okudum içimdeki huzursuzluk geçti vs vs.
Ben mutlu olunca eşim de mutlu oluyor.
Eşinin içki içmesi seni rahatsız ediyordu geriyordu mutsuz yapıyordu ki eşin için " leş " tabirini kullanıyor idin.
Bir kitap mı sağladı diyorum eşinin içmesine karışmamanı.
Öyleyse bravo bu kitaba satış rekoru kırmış olması gerek.
İlaveten kimse istemez kimsenin mutsuz olmasını merak buyurma.
Evlilikte bir hata var ise bu çift tarafındır.Sen düzeltmeye çalışsan etki sağlamaz.
İkinizinde çabalaması gerek.
Benim eski konularım benim için eskide kaldıysa sizemi kaldı bana hatırlatmak. Zaten ben konumdada bu sayfada çok dolaştığımdan birde benim katkım olsun diye yazdığımdan bahsettim. Evet anlık sinirle söylemiş olabilirim, siz neden bunları bana şimdi hatırlatıyorsunuz? Yaptığınızda iyi niyetmi aramalıyım... Eşim artık beni rahatsız edecek derecede içmiyor, biz kendi aramızda hallettik, umarım kalbinizin ekmeğini yersiniz... Yazmadan duramazsınız yazarsınız yine ama size cevap vermicem.
Zaten koca kötülenir kötülenir sonra bir anda pürü pak oluverir.
Kabak da böyle ben gibi yorumcuların başında patlayıverir.
Kalbimin ekmeğini yerim inşallah teşekkür ederim.
İlaveten konu yanlış bölümde ve başlık kurallara aykırı.Zira bakar mısınız acil lütfen bla bla şeklinde başlıklar açmak yasak.
Açılan başlıklar konu içeriğini açıklar biçimde olmalı.
Bunun için Muneye mesaj atarsan konuyu kitap tavsiyelerine taşıyabilir uygun görürse.
Cevap vermicektim ama koca kötülenir evet kötüledim çünkü yeni evliydim ve mutsuzdum. Sinirliydim. Siz şöyle birşey yazsaydınız bunu yanlış anlamazdım açıklardım da dalga geçer gibi zafer kazanmış gibi itici bir tavırla '' kocan içkiyi bıraktımı, hani kocan leşti'' yazmak yerine '' senin kocanla sorunların vardı hepsini bu kitapmı çözdü'' deseydin açıklardım ve yanlış da anlamazdım. Sizin üslubunuz gerçekten kötü, umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu saatte beni üzdüğünüz için umarım en kısa zamanda kalbinizin ekmeğini yersiniz. Konuyu yanlış yere actığımla siz ilgilenmeyin isterseniz şimdi de buna takmışsınız belli ben zaten admine mesaj attım, bunada karışmayın.
Zaten koca kötülenir kötülenir sonra bir anda pürü pak oluverir.
Kabak da böyle ben gibi yorumcuların başında patlayıverir.
Kalbimin ekmeğini yerim inşallah teşekkür ederim.
İlaveten konu yanlış bölümde ve başlık kurallara aykırı.Zira bakar mısınız acil lütfen bla bla şeklinde başlıklar açmak yasak.
Açılan başlıklar konu içeriğini açıklar biçimde olmalı.
Bunun için Muneye mesaj atarsan konuyu kitap tavsiyelerine taşıyabilir uygun görürse.
Cevap vermicektim ama koca kötülenir evet kötüledim çünkü yeni evliydim ve mutsuzdum. Sinirliydim. Siz şöyle birşey yazsaydınız bunu yanlış anlamazdım açıklardım da dalga geçer gibi zafer kazanmış gibi itici bir tavırla '' kocan içkiyi bıraktımı, hani kocan leşti'' yazmak yerine '' senin kocanla sorunların vardı hepsini bu kitapmı çözdü'' deseydin açıklardım ve yanlış da anlamazdım. Sizin üslubunuz gerçekten kötü, umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu saatte beni üzdüğünüz için umarım en kısa zamanda kalbinizin ekmeğini yersiniz. Konuyu yanlış yere actığımla siz ilgilenmeyin isterseniz şimdi de buna takmışsınız belli ben zaten admine mesaj attım, bunada karışmayın.
Yorumumu alıntıladım dediğin kadar beddua hakedecek bir uslubum yok.
Zafer kazanmış gibi yorum yaptığımı ilk kez okuyorum .
Çok alıngansın anlayabiliyorum.Hakkında hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?