• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞLETME mezunu arkadaşlar alımları sınavları burda paylaşalım DESTEK

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
işletme iktisat mezunu arkadaşlar iş bulmak için neler yapıyosunuz nasıl takip ediyosunuz ve kpps ye hasızlanıyomusunuz hazırlanıyosunuz nasılbi programla çalışıyosunuz evdemi dersanedemi vs. birbirimize yardımcı olalım sınavları alımları paylaşalım istiyorum.

arkadaşlar mesela kaç yıllık mezunsunuz kpss ye hiç girdinizmi puanınız kaç başvuralarınız oldumu

canım ya kimse cvp vermemiş mi :( memurlar.net baya aktif orda takıl istersen. banka sınavlarını filan da takip ediyor musun ? bulabildiğin her sınava gir derim ben..

canım ya kimse cvp vermemiş mi :( memurlar.net baya aktif orda takıl istersen. banka sınavlarını filan da takip ediyor musun ? bulabildiğin her sınava gir derim ben..

sorma kuzum bunlar sarmıyo canım kk hatunlarını:19:

banka için yaşım geçti malesef yaş 30 offff bi bana ekmek yok gibi şu memlekette:14:

bu yıl gircem kpss ye ama hastalıktanbaşımı kaldırıp derse falan bakmadım barajı bile geçemeyecem :30:

sendemi işletmecisin canım

işletmeci değilim ama akrabalarımdan falan gördüklerimi söyledim kpss ye hazırlananlar hep o forumlara bakıyodu

Back