Merhaba. Ben de İİBF mezunuyum. 2008 KPSS ile 8. tercihime yerleştim.İki oturum için de başvurumu yapmıştm. Ancak sadece gy gk çalıştım ve dolayısı ile pazar günkü sınava gitmesem de olur dedim ve gitmedim. Eğer uzmanlık istemiyorsanız pazar günkü sınavlara başvuru yapmanıza ve dolayısı ile katılmanıza gerek yok.B grubundan tercih yaparsınız, Kurum içerisinde açılan uzmanlık sınavları ile yükselmeye çalışırsınız. Ben de böyle düşündüm. Ve sanırım uzman olarak girmek kurum içi yükselmekten daha zorlu bir süreç. Sınavı olsun, kurum sınavları olsun, mülakatı olsun.Her açıdan yani.
Başarılar dilerim.
arkadaşlar bende işletme önlisans mezunuyum aynı zamanda açıköğretim son sınıftayım kpss ye önlisanstan ve lisanstan tahminen kaçar kişi sınava girer ve bu yıl önlisanstan acaba lisansın kaçta kaçı alım yaparlar bi fikri olan var mı? ben lisanstan mı girsem daha avanatajlı olacak yoksa önlisanstan mı bir türlü karar veremedim netten araştırdım bu konuda kafası karışmış çok kişi var.yardımcı olursanız sevinirim.
bence de lisans düzeyinden girmen daha mantıklı. ama sen yine de çalışmaya çalış. ben de 2008de mezun oldum, çalışamamıştımşimdi debeleniyorum..
bu arada ben lisans mezunuyum ama önlisans neden bu yıl son kez yapılıyor ? duymamıştım daha önce
teşekkür ederim secret85.lisans daha iyi geliyo bana da ama bi yandan da ya mezun olamazsam yada hem derslere hem kpss ye çalışınca daha az puan gelir en azından önlisans eylülde olduğu için daha mı avantajlı olur diyordum ama önlisansa da her zamanki gibi daha çok kişi girer ve daha az yerleştirme olur diye düşünüyorum lisans dediğin gibi daha mantıklı olacak anlaşılan çok saol.
Bende arkadaşlardan duydum lise ve önlisans olarak öyle bir söylenti var lise mezunları için yapsalar bile önlisans mezunları için yapmazlar herhalde, bir sürü MYO var bu ülkede açılmaya da devam ediyor o zaman onları kapatmaları lazım. Burası Türkiye ne zaman ne olacağı belli olmuyor akannehir
ya kızlar bişi sorcam bilmiyorumkismile kpss tercihleri nasıl yapılıor acaba :/ benn istanbulu tutturamam diyorummm küçük yerleri yazsam tercihlere yada ne biliyim neye göre degerlendiriliyor tercihler
osym nin sayfasından yapabiliyoruz tatlım veya kurumların başvuru için yönlendirdikleri yerlerden. İstanbul'u neden tuturamayacaksın ki yüksek bir puan aldın mı her olur allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?