Ben de ailemle ilgili sorunlarimi esime anlatmam bu nedenle bana garip gelmedi. Sizi dislamaktan cok boyle bir prensipleri olabilir. Cunku benim niyetim kocami dislamak degil, ailemle aramdaki sorunu neden anlatayim ki? O da bana anlatmasin, beklemem de.
evet k.validem çok zevk alıyodur bu durumdan. ben açıkcası birazda bu izlenimden rahatsızım.bi de kocamın beni bu denli uzak görmesi üzüyor beni.eşinizin şu an üzerine gitmeyin fakat yanında olduğunuzu da ara sıra belirtin anlatmak istersen ben burayım seni dinlerim gibi...ve asla zorlamayın kv nizede deyinki olayı ben bilmeden bana anlatmadan neden zorlayayım eşimi deyin ayrıca eşinizin size anlatmaması kv nizin gözünde kötü bir izlenim oluşturur benim bildigin karı kocalar dertlerini paylaşır tamam aile mevzusu olabilir ama bence öncelikle bu biriş mevzusu olaya böyle yaklaşılmalı inş işleri ayırırsınız ..
anlatmadı nedenini babası telefonla aradı barıştılar sadece babam artık dükkana gelmese ben idare etsem daha iyi olur gibi şeyler söylediŞuan sinirli ki işe bile gitmiyor.
O yüzden üzerine gitmeyin. Ama yanında olun. O size anlatacaktır. Nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama böyle tahmin ediyorum.
eşimin bana yabancı gibi davranması üzüyor maalesefKp, kv den ziyade bence esine kirilmalisin. Her ne olmuşsa eşinin seninle paylaşması gerekir.
anlatmıyor maalesef evlilik nedir ? anlamadım paylaşım yoksa neye benzer ? o halen ayrı bi ailesi olduğunun farkında değil maalesefasla tahammül edemem ya neyi saklıyo eşten saklanırmı bişey güzelce söyle anlat canım sana anlatmıcakta kime anlatcak
Ben de ailemle ilgili sorunlarimi esime anlatmam bu nedenle bana garip gelmedi. Sizi dislamaktan cok boyle bir prensipleri olabilir. Cunku benim niyetim kocami dislamak degil, ailemle aramdaki sorunu neden anlatayim ki? O da bana anlatmasin, beklemem de.
ben de ailemle aramda olanları eşime anlatmam,eşim yada ailesiyle olanları da kendi aileme anlatmam.eşimden de anlatmasını beklemem.
belki siniri geçince anlatır
belki de önemsiz bişey ondan anlatmıyordur
bence sorun yapmayın
bende eşime herşeyi anlatmam
anlatmaması cok daha iyi sonra siz taraf oluyorsunuz ister istemez karşı tarafa
cephe alıyorsunuz ama onlar bir aile barışıyorlar tekrar konusuyorlar.Sonra eşinizle aranız
bozuluyor.v.s.. bence sizde anlatmayın cok fazla birşey.
zaman zaman benimde ailemde sıkıntılar oluyor yeri geliyor anlatmıyorum yeri geliyor anlatmak zorunda kalıyorum haklısınız belki herşey anlatılmaz buna katılıyorum ama ortada bi sorun var kocam işe gitmiyor gergin ve gergin olduğu için bana patlıyorsa bilmeye hakkım var diye düşünmüştümbence de herşeyi anlatmaması daha iyidir
ailesiyle ilgili hiç bir şeyi didiklemem kendi özle meselelerimizde didiklerim sadece:)ayrıca ailevi olaylarını dışarı anlatacak biri de değilim çok iyi bilir.annesi çok sıkıdır bu konuda bana hiç ama hiç bişey anlatmaz onu da tembihlemiş olabilir.konu benimle alakalı veya değil sonuç da ortada bi olay var ama gizli açıkcası eşime kırıldım.babası hakaret etmiş midir bilemem çünkü agresif bi adamdır sağı solu belli olmaz.Açıkçası bende anlatmayanlardanım,
Sormam da anne ve babası ile ilgili bir sorunu olduğunda
Kendi anlatırsa dinlerim, anlatmazsa üstelemem
Ama sizin konunuzda kayınvalidenin onu işe yolla demesi garip geldi
Hem anlatmıyorlar hem de arayı gelin bulsun istiyorlar sanırım :)
Ben konunun sizinle lgili olduğunu sanmıyorum
Babası hakaret falan ettiyse
Gururuna yedirmiyordur ve anlatmıyordur diye düşündüm ben nedense :26:
Birde şunu sorayım
Baban sana şunu şunu yapmıştı diye geçmişi didikler misiniz?
Ondan da anlatmıyor olabilir :)
zaman zaman benimde ailemde sıkıntılar oluyor yeri geliyor anlatmıyorum yeri geliyor anlatmak zorunda kalıyorum haklısınız belki herşey anlatılmaz buna katılıyorum ama ortada bi sorun var kocam işe gitmiyor gergin ve gergin olduğu için bana patlıyorsa bilmeye hakkım var diye düşünmüştüm
ailesiyle ilgili hiç bir şeyi didiklemem kendi özle meselelerimizde didiklerim sadece:)ayrıca ailevi olaylarını dışarı anlatacak biri de değilim çok iyi bilir.annesi çok sıkıdır bu konuda bana hiç ama hiç bişey anlatmaz onu da tembihlemiş olabilir.konu benimle alakalı veya değil sonuç da ortada bi olay var ama gizli açıkcası eşime kırıldım.babası hakaret etmiş midir bilemem çünkü agresif bi adamdır sağı solu belli olmaz.
ben gitmesi için hiç bir şey söylemedim.telefonla aramış babası barışmışlar ben halen sebebini bilmiyorum üstelemiyorumda ama insan karısına hayat arkadaşına karşı daha açık olmalı diye düşünüyorum
Bence ciddi sorunlar anlatılmalı, bir anlık morali bozuk olacak bişey olsa neyse, dediğin gibi işe gitmiyor ve sen hiç bir şey bilmiyorsun.. Herşey anlatılacak değil elbette ama karısısın yani yeri gelecek konuşacaksınız..
Gönderme boşver ama üstüne de gitme
gitmiyorum zaten anlatacağını da sanmıyorum ama sinirim bozuluyor üzülüyor beni kendine yakın görmüyor demekki halen tek bir ailesi olduğunu düşünüyor sanırımÇok üstüne gitmeyin derim
Belki zamanla anlatır
Anlatmıyorsa da karışmamanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?