kızlar bi kaç gündür k.validem ve eşimin davranışlarından çok rahatsızım eşim ve k.pederimin işi bir. gün boyu beraberler geçen gün aralarında bir tatsızlık çıkmış ben annemlerdeydim(annem rahatsızdı) ve gece orada kalacaktım akşam eşimle konuştum annemlerdeyim birazdan eve geçicem dedi sesi iyiydi bi sorun yok gibiydi ertesi sabah yine eşimle konuştum evdeyim dedi şaşırdım anladım bi terslik olduğunu hemen eve geldim morali bozuktu babamla bozuştuk dedi ama sebebini kesinlikle söylemiyor bi müşteriyle ilgili kaba davranmış falan diyor ama alakası yok bence öyle olsa en ince detayına kadar anlatır.ben üstüne gitmiyorum ama eşim 3 gündür işe gitmiyor moralide bozuk haliyle dün k.validemle görüştük ne oldu dedim amaan işte her zamanki halleri ikiside huysuz huyları birbirine benziyor diye geçiştirdi ayrılırkende bana diyor ki ali ye söyle dükkana gelsin hem tartışmanın sebebini bilmiyorum hemde eşimi dükkana yollayacakmışım işlerine geldiği zaman kızımızsın diyolar bi işleri hastaları olunca koşuyorum hoşlarına gidiyor ama bu tarz mevzularda ben dışardayım özellikle k.validem her zaman tarzı böyledir benden herşeyi saklar gevşek ağızlı densiz patavatsız biri olsam hak vericem ama huyumu çok iyi bilir ona rağmen böyle eşime çok kırgınım ama üstüne gitmiyorum sabahta ne de olsa aile mevzunuz ben el kızıyım sormam da karışmam da dedim eşime. konu benimle alakalı mı diye düşünüyorum(geçen haftada kalmıştım annem rahatsız olduğu için)yada şu an oturduğumuz evden memnun değiliz onunla mı ilgili? kızlar sizce tavrım nasıl olmalı açıkcası konunun içeriğini öğrenene kadar eşime işe git falan demiyeceğim.