İğneli Epilasyon İşlem Yapılmamıştır Yüze İğneli Epilasyon Yaptırmak

Butterflyy34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
48
Herkese merhaba
19 yasindayim ve üniversite ogrencisiyim. Şimdiye kadar yüzümdeki ince (ama yeterince rahatsız edici) tüyler için herhangi bi işlemde bulunmadim. Ama artık dayanamıyorum. Kurtulmak istiyorum. Şimdiye kadar bir şey yaptirmamanın da verdiği bi tedirginlik var elbette. En büyük korkum iz felan kalması değil. Tek korkum tüylerin eskisinden daha kötü duruma gelme ihtimali. Tecrubelerinize dayanarak yorum yapmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Alexandrite lazer haricinde hiçbirşey arttırmaz tüyleri. İğneli de ise tek seansta bile bitebilir. İşlem görmediği için. Sakın ha dokunma hemen iğneliye git. Kendi gözlerimle görüp kulaklarımla duydum ipnelide tek seansta dokunmadığı yüzünü bitirenleri. Şahitlerim var :süslü:

Alexandrite lazer haricinde hiçbirşey arttırmaz tüyleri. İğneli de ise tek seansta bile bitebilir. İşlem görmediği için. Sakın ha dokunma hemen iğneliye git. Kendi gözlerimle görüp kulaklarımla duydum ipnelide tek seansta dokunmadığı yüzünü bitirenleri. Şahitlerim var :süslü:

Oncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. İçime su serptiniz resmen. Pek umudum yoktu açıkçası ama suan yanitinizla heveslendim ☺ peki sizin özel olarak gidip memnun kaldığınız biyer var mı acaba

Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Maalesef istanbul için bir öneride bulunamayacağım zira orada yaşamıyorum. Ama çok isim dönüyor ortalıkta. İstanbulda iğneli yapan. Forumdan yaptıran kişilerden tavsiye alabilirsiniz.

Maalesef istanbul için bir öneride bulunamayacağım zira orada yaşamıyorum. Ama çok isim dönüyor ortalıkta. İstanbulda iğneli yapan. Forumdan yaptıran kişilerden tavsiye alabilirsiniz.
Haklısınız. İlginiz için, cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim:KK54:

Açılan konular bir kaç sene öncesine dayandığı için soruyorum. İstanbulda onerebileceginiz başarılı biyer yok mu acaba. Umarım cevap verecek birileri olur:KK42:

merhabalar Ankara'da iğneli epilasyon yapan iyi bir yer öneriniz var mı acaba?

Back