• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ısleak mendıl

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkdslr sampuan ıslk mendıl ne kullnıorsunuz johnson baby mı nıvea mı huggıes mı sızce hangısı daha iii

arkdslr sampuan ıslk mendıl ne kullnıorsunuz johnson baby mı nıvea mı huggıes mı sızce hangısı daha iii

merhaba arkadaşım
ben bubchen kullandım ve hala kullanıyorum çok memnunum..şampuan özellikle..ıslak mendilde yeni doğan için ayrı var çocuk için ayrı..yenidoğanda organik pamuk kullanılmasını öneriyor doktorlar..bebedor da var..

benım tavsıyem ıslak mendıl kullanmamanız.ıslanmıs pamuklar hazırlayıp bır kutu da muhafaza edebılırısnız.bebek cantanızda ıslak mendıl bulunudurabılırsınız gezmeye gıderken dısarı cıkarken kullanım pratıklıgı olsun dıye.onun dısında evınızde ıslak mendıl kullanmayın derım.bebegınızın cıldı cok narin yapıda ve pH dengesı onemlı.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ıslak mendil unibaby yeni doğan kullanıyorum, ancak onu da ılık suyla ıslatıyorum evdeyken,bebeğimin çok hoşuna gidiyor. dışarda mecburen yalnız kullanıyorum. şampuan olarak da penaten, türkiyedeki dükkanlarda sanırım yok, ama getiren siteler duymuştum.

daha once bım de johnsons baby nın paket satısı vardı.yag,sampuan,sabun ve ıslak mendıl.esım ondan ıkı tane almıs.henuz onların serısını kullanıyoruz.ama sankı johnsons baby bıraz sert gıbı.

nıveanın eşantiyonları geldı hamılelıgımın son ayında.ıslak mendıl pısık onleyıcı,aventın gogus kremı,mılupanın emzırenler ıcın cayı,aventın gogus pedı,hamılelere ozel cd fılan boyle toplu halde yollamıslar.onlarında anneler ıcın olan herseyını kullandım memnun kaldım.ama pişik onleyıcı kremı cok yogun suruyorum poposuna kızımın,anca yedırıyorum.

bı de ınternetten alısverıs yapmıstım bebegıme o zaman chıcconun ıslak mendıl setını yollamıslardı.henuz onu kullanmadım.johnsons baby bıtmek uzere,chıcconunkını denıcem bakalım.

zaten daha 14 gunluk bebısım.Altını aldıktan sonra mutlaka zeytınyagı suruyorum bebısımın poposuna.

bende molfix kullanıyorum sadece poposuna başka hiç bir yerine sürmüyorum poposunada ılıksuyla yıkıyorum sonra kullanıyorum

Pamuk ıslatıp öyle siliyorum ben popusunu. O da rahat ediyor ben de...Yoksa pişik oluyor.

daha once bım de johnsons baby nın paket satısı vardı.yag,sampuan,sabun ve ıslak mendıl.esım ondan ıkı tane almıs.henuz onların serısını kullanıyoruz.ama sankı johnsons baby bıraz sert gıbı.

nıveanın eşantiyonları geldı hamılelıgımın son ayında.ıslak mendıl pısık onleyıcı,aventın gogus kremı,mılupanın emzırenler ıcın cayı,aventın gogus pedı,hamılelere ozel cd fılan boyle toplu halde yollamıslar.onlarında anneler ıcın olan herseyını kullandım memnun kaldım.ama pişik onleyıcı kremı cok yogun suruyorum poposuna kızımın,anca yedırıyorum.

bı de ınternetten alısverıs yapmıstım bebegıme o zaman chıcconun ıslak mendıl setını yollamıslardı.henuz onu kullanmadım.johnsons baby bıtmek uzere,chıcconunkını denıcem bakalım.

zaten daha 14 gunluk bebısım.Altını aldıktan sonra mutlaka zeytınyagı suruyorum bebısımın poposuna.
zederdi zeytinyağını nasıl sürücez yani sürüp hemen kapıcaz mı yoksa biraz beklicez mi

arkadaşlar ben ilk beş ay evdeyken ıslak pamuk kullandım, dışarda unı yenidoğan . şimdi pampers sensitive mendil kullanıyorum çok memnunum. şampuan niveanınki çok güzel, johnsons da kullandım ama hiç memnum kalmadım.

yeni doğduğunda 2 aya kadar ıslak pamuk kullandım.Islak mendile dalinle geçtik ama kullanmadan önce onuda ılık suyla önce yıkayıp öyle siliyordum.Şu anda huggies ıslak mendil kullanıyorum ve çok memnunum.Şampuan olarak sebamed kullandım,bitince niveaya geçtim onunla devam ediyorum.Yüz ve vücut kremide yine nivea.

Back