Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkdslr sampuan ıslk mendıl ne kullnıorsunuz johnson baby mı nıvea mı huggıes mı sızce hangısı daha iii
zederdi zeytinyağını nasıl sürücez yani sürüp hemen kapıcaz mı yoksa biraz beklicez midaha once bım de johnsons baby nın paket satısı vardı.yag,sampuan,sabun ve ıslak mendıl.esım ondan ıkı tane almıs.henuz onların serısını kullanıyoruz.ama sankı johnsons baby bıraz sert gıbı.
nıveanın eşantiyonları geldı hamılelıgımın son ayında.ıslak mendıl pısık onleyıcı,aventın gogus kremı,mılupanın emzırenler ıcın cayı,aventın gogus pedı,hamılelere ozel cd fılan boyle toplu halde yollamıslar.onlarında anneler ıcın olan herseyını kullandım memnun kaldım.ama pişik onleyıcı kremı cok yogun suruyorum poposuna kızımın,anca yedırıyorum.
bı de ınternetten alısverıs yapmıstım bebegıme o zaman chıcconun ıslak mendıl setını yollamıslardı.henuz onu kullanmadım.johnsons baby bıtmek uzere,chıcconunkını denıcem bakalım.
zaten daha 14 gunluk bebısım.Altını aldıktan sonra mutlaka zeytınyagı suruyorum bebısımın poposuna.
zederdi zeytinyağını nasıl sürücez yani sürüp hemen kapıcaz mı yoksa biraz beklicez mi