4 erkek çocuğa tecavüz
ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Ah şu islamcı camia!
ee şimdi sen kalkıp lgpt giriyor dersen bütün yazılanları yok edersin. birde buna sapıklık dersen. bu lgpt değil. pedofili
hayır ; kız cocuk olsa dicem ki uçkuruna sahip cıkamamış , bazılarının deyimiyle şeytana uymuş , falan filan.. ( bunu derkende normallestırmıyorum asla , sakın üzerime gelınmesın)
ee birde erkek cocuk.. ozaman olayın ıcıne pedofili giriyor , sapıklık (bknz. LGBT) giriyor , eşcinsellik giriyor , zina giriyor... giriyorda giriyor..
inanır mısın , bu olaylar islami camiada daha fazla , yada daha cok dıkkat cekıyor (dogal olarak) ve buda benı ınanılmaz rahatsız edıyor.. sonra atesıtlerın , deistlerin yada kendini dinlemeye başlayıp şüpheye düşenlere kızamıyorum susuyorum..
ee onlarda dıyorkı ; ee işte sizin dini lider!leriniz boyle boyle yapıyor. bellı bır cemiyetın basına konmuş , egıtım veren ornek gosteren ınsan bunu yapıyorsa , üyelerı , müridleride yapabılır..
inanır mısın , bu olaylar islami camiada daha fazla , yada daha cok dıkkat cekıyor (dogal olarak) ve buda benı ınanılmaz rahatsız edıyor.. sonra atesıtlerın , deistlerin yada kendini dinlemeye başlayıp şüpheye düşenlere kızamıyorum susuyorum..
ee onlarda dıyorkı ; ee işte sizin dini lider!leriniz boyle boyle yapıyor. bellı bır cemiyetın basına konmuş , egıtım veren ornek gosteren ınsan bunu yapıyorsa , üyelerı , müridleride yapabılır..
upss sen boyle anladıysan ben bıseylerı yanlıs yazdım demektır..ee şimdi sen kalkıp lgpt giriyor dersen bütün yazılanları yok edersin. birde buna sapıklık dersen. bu lgpt değil. pedofili
yanlış yazdın canım... sapıklık dedin lgbtye. eşcinsellik giriyor dedin. biz bu kadar bunun için mesajlar yazarken yanlış anlamalara sebep verecek mesajınupss sen boyle anladıysan ben bıseylerı yanlıs yazdım demektır..
adamlar sapıklık dıye LGBT yı adlandırıyor.. sakın benım oyle bır yargılamam yok. bıdaha okuyalım yanlıssa edıtleyelım acılen oky!
yahu o benım dusuncem olarak degıl.. neyse bılen bılıyor , bılmeyende gıydırsın dursun bana..yanlış yazdın canım... sapıklık dedin lgbtye. eşcinsellik giriyor dedin. biz bu kadar bunun için mesajlar yazarken yanlış anlamalara sebep verecek mesajın
sana giydirmeleri değilki olay. olay hah işte ben haklıymışım demeleri. neyse. boşver artıkyahu o benım dusuncem olarak degıl.. neyse bılen bılıyor , bılmeyende gıydırsın dursun bana..
onların acısından dedım kotu soylemlerının hepsını kendılerı yapıyor.. bu kadar...
demek ıstenılen sey buydu ama.. yanlıs yerlere gıtmıs..sana giydirmeleri değilki olay. olay hah işte ben haklıymışım demeleri. neyse. boşver artık
Sonra ateistler günahkar, ahlaksız, eşcinseller sapık.
E hani biz marjinaldik, noldu şimdi?
Pedofili çocuklara duyulan hastalıklı ve sapık cinsel çekimdir. Yetişkin bir erkeğin kız çocuğuna duyduğu cinsel çekim heteroseksüel, erkek çocuğuna duyduğu cinsel çekim homoseksüel kabul edilmez. Biri diğerinden daha sapıkça veya daha kabul edilebilir değildir. Yetişkinler arasındaki heteroseksüel çekim nasıl pedofiliyle aynı cümlede anılmıyorsa, yetişkinler arasındaki homoseksüel çekim de pedofiliyle birlikte anılmayı hak etmez.
hayır ; kız cocuk olsa dicem ki uçkuruna sahip cıkamamış , bazılarının deyimiyle şeytana uymuş , falan filan.. ( bunu derkende normallestırmıyorum asla , sakın üzerime gelınmesın)
ee birde erkek cocuk.. ozaman olayın ıcıne pedofili giriyor , sapıklık (bknz. LGBT onlar oyle dıyor ben degıl) giriyor , eşcinsellik giriyor , zina giriyor... giriyorda giriyor..
sen dindar olsun diye yurda gönder çocuğunu sonra tecavüze uğrasın demekki her sakallıya güvenmeyeceksin.bu adam bikaç yıl yatar belki çocukların rızası varsa (!) derhal serbest kalır
canım meb e bağlı kurslarda hükümete ait.bir de hafızlık kursları var çocuk 5.sınıfta bıırakıyor hafızlığagidiyor bir sene okuyor ertesi sene7.sınıftan devam ediyor ama durumunu az çok tahmin edersin arkadaşlarının yanında afedersin embesil durumunaadüşüyor.veliler arar hocam hafızlık için çocuğu ikna edin diye tabi ben çocuğunuz istekliyse gitsin diyorum böyle kaç çocuk telef oldu bilsen.geçen komşum diyor kızım matematik öğretmeni olmak istiyor ama ben din kült.öğretmeni olsun istiyom dinini daha iyi yaşasın diye.napiim chess ben de bezdim yeminlencanım sen din öğretmeniydin yanlış mı hatırlıyorum, aslında okullarda keşke aileler bilgilendirilse diyanete ya da mebe bağlı olmayan kurslara çocuklarınızı göndermeyin diye, bu defa da öğretmenlere tepki çeker, yanlış bişey söylüyormuş gibi..
Yapmistir bir hata.Sonucta alni secdeye degmis mi degmis.Hatasiz kul olmaz.Gecmis olsun baskanimiza.