• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ıslak mendil yüzümü alerji yaptı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
makyajımı sileyim dedim bir iki dakika sonra göz altlarım yanmaya kızarmaya başladsı molfix losyonluydu. demekki bebeklerin poposu gerçekten ıslak mendilden kızarıyor. ben de ıslak mendili suyun altında yıkıyorum güzel herşeyi diyior sadece mendil kalıyor ve onla silşiyorum artık. su ve pamukla silemedim ben pamuklar hem dağılıyor hem rahat olmuyor

kesinlikle sadece su ve pamuk kullanın.ben doğduğundan beri hep su pamuk kullandım ne pişik ne kızarıklık.hiç güvenmiyorum o ıslak mendillere.dağılma olmuyor gayet rahat kullanıyorum.bir kabın içinde daima ılık suyum vardır kışın kalorifer peteğinin üzerinde durur su soğumaz içine pamuğu atarım kullanacağım kadar alıp silerim.

ben kızımın ıslak mendılıne arkonun kremını surup temızlıyorum makyajm,sonra da yıkıyorum yuzmu. ıslak mendller oyle yapabılıyor. ıslak mendılın ıslaklıgı yuzunde kalınca heralde o alkollu bılesım gozeneklere gırıp yanma yapıyor.

Ben bebeğim doğduğundan beri UNY BABY YENİDOĞAN kullanıyorum. Sadece su ve pamuktan oluşuyor. Parfümü yok. Bu konuda çok ama çok hassasım, çünkü hem kendi cildim hem de bebeğimin ki çok beyaz olduğu için allerjiye çok müsait. Ve 8 aydır hiç bir kızarma olmadı, hatta ben de bazen makyajımı onunla siliyorum :) Bebeğim yokken de makyajımı makyaj temizleyici mendillerle değil, UNY TRAVEL mendilleri kullanıyordum, hem daha ekonomik hem daha sağlıklılar çünkü :)

Back