Merhaba. Tecrubeli annelere bir sorum var. Oglum 1 aylik ve dogdugu ilk hafta primanin islak mendilini kullandim pisik kremi de kullanmama ragmen oglum pisik oldu. Islak mendili kendi tenime birkac kez surdugumde yaktigini farkettim. Bebegimin teni de cok hassas oldugu icin artik islak mendilleri yikayip kopugunu akitarak paketliyorum. Islak mendil yerine kullandiginiz pratik yontemler var mi?
Evet duydum ben de onu sabunlu suda pamuk islatip temizlemeyi en guvenilir o gorunuyorNormalde pamuk ve su kullanıyor arkadaşlarım. Bende ilk 3 4 ay öyle yapmayı düşünüyorum.
Evet duydum ben de onu sabunlu suda pamuk islatip temizlemeyi en guvenilir o gorunuyor
İlk 2 ay saf pamuğu ıslatarak kullandım fakat pratik olmuyordu.Islatıp hazır saklamak da mikrop üretmesine neden oluyor bu yüzden aklıma geldi ama yapmadım.doğal olduğu söylenen ıslak mendillerdeki yakmanın sebebi mikrop barındırmasını engellemesi için eklenen koruyucu.Uni baby yenidoğan saf su+pamuk kullanıyorum şuanda ve çok memnunum. bu ıslak mendili kullanabilirsiniz.Bunun yanında pişik kremi kullanmıyorum.doğal zeytinyağı sürüyorum hatta bazen sürmediğim halde pişik yapmadı.Merhaba. Tecrubeli annelere bir sorum var. Oglum 1 aylik ve dogdugu ilk hafta primanin islak mendilini kullandim pisik kremi de kullanmama ragmen oglum pisik oldu. Islak mendili kendi tenime birkac kez surdugumde yaktigini farkettim. Bebegimin teni de cok hassas oldugu icin artik islak mendilleri yikayip kopugunu akitarak paketliyorum. Islak mendil yerine kullandiginiz pratik yontemler var mi?
Evet pamuk bana da pratik gelmiyor uni baby deneyecegimm tesekkurler :)İlk 2 ay saf pamuğu ıslatarak kullandım fakat pratik olmuyordu.Islatıp hazır saklamak da mikrop üretmesine neden oluyor bu yüzden aklıma geldi ama yapmadım.doğal olduğu söylenen ıslak mendillerdeki yakmanın sebebi mikrop barındırmasını engellemesi için eklenen koruyucu.Uni baby yenidoğan saf su+pamuk kullanıyorum şuanda ve çok memnunum. bu ıslak mendili kullanabilirsiniz.Bunun yanında pişik kremi kullanmıyorum.doğal zeytinyağı sürüyorum hatta bazen sürmediğim halde pişik yapmadı.
ilk aylar bnde yikayip temizliyodum yada pamukla sonraki aylarda yikamadan devam ettim huggiesin yeni doganini kesinlikle tavsiye ederim en guzeli huggies hepsini denedim bn bi huggiesi begendim halada kullaniyoruzMerhaba. Tecrubeli annelere bir sorum var. Oglum 1 aylik ve dogdugu ilk hafta primanin islak mendilini kullandim pisik kremi de kullanmama ragmen oglum pisik oldu. Islak mendili kendi tenime birkac kez surdugumde yaktigini farkettim. Bebegimin teni de cok hassas oldugu icin artik islak mendilleri yikayip kopugunu akitarak paketliyorum. Islak mendil yerine kullandiginiz pratik yontemler var mi?