ıslak mendil ve bebek bezi deneyimlerim !!!

buglemzeynepefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
170
1
116
İzmir
merhbalar:)

ilk önce huggies ile başlayalım huggiesin ıslak mendili çok güzel yeni doğan olanlarından çok kullandım ..diğer ıslak mendilide hiç fena değil fakat içinde paraben var ve artık huggies kullanmıyorum..,huggies'in bezine gelince esnek yan bantları yok odun gibi ve bebeğim içinde rahat edemiyormuş gibi hisettiriyordu 2 paket kullandıktan sonra onuda bıraktım ayrıca benim kızıma pişik yaptı huggies ama bu bebekten bebeğe değişiyor tabi..

molfix ...molfixin ıslak mendilide çok güzel ama huggies kadar ıslak gelmedi bana...bezide güzel fakat benim kızımın kilosuna uymadı ve çoğu anneler bu sıkıntıyı yasıyor molfixte ..3 numara çok küçük geliyor bacaklarını sıkıyor 4 ise çok büyük ve ayrıca apış arası çok aşağıda duruyor ve bebeğim rahat hareket edemiyor..esnek yan bantları var biraz gereksizce fazla esnek :)

jenny & willy (bimdeki bez ve ıslak mendil)) bu bezi ve ıslak mendilden denemek amçlı 1er paket aldım... ıslak mendilini yeni doğan aldım çok kötüm kokuyor paketin yarısında çöpe attım bezide açar açmaz bütün odayı çamaşır deterjanı kokusu sardı ve bu beni çok rahatsız etti ..bebğimin popişinde deterjan kokulu bişey ..:/ neyse ayrıca jenny willyde de esnek yan bantı yok

geçenlerde a101den mendiva diye bir ıslak mendil aldım bebeğimin popişi daha 4-5 silmemde kızarmaya başladı hemen bıraktım

prima primanın premıum care bezi gerçekten çok güzel uyu oyna kuru ve hesplı sızdırıyor aktif bebekteki sıvıyı emen taneciklerin ele gelmesi beni rahatsız etti :) ama premium 4 numaraya kadar var mecbur 5 numaraya geçince aktıf bebek kullnmaya başlıyacağız primanın ıslak mendilleride fena değil...

sizde deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :):3:

kızımda hep prıma kullandım bez olarak memnundum
bır kere huggıes aldık ama bantlar cok genıstı bacaklarını kestı bıraktık onu
--ıslak mendıl bır yasına kadar kullanmadım evde kaynamıs suda pamukla sılıyordum
dısarı cıkarsak yanımıza alıyorduk ıslak mendıl
daha sonraları her markadan kullandık hesaplısıda pahalısıda kızımda pısık falan yapmadı prıma huggıes ve bım marketınkını kullandım genelde.

OğLUmu bekLerken, dördüncü aydan itibaren markete her gidişimizde bir paket bez, bir paket ıslak mendil aldık. Neredeyse her marka :)

Prima yenidoğanla başladım, gerrçekten hakkını veriyor. Hele ki, ilk zamanlar sıvı kaka çok yaptığı için, iyi işe yaradı.
Ardından molfixi kullandım, o da güzeLdi ama sadece bir numarayı beğendim. (Uzun zaman sonra, kampanya diye üç numarayı adım ama çok basit geLdi.)
Ardından canbebeyi kullandım. Ama yanLardan çok sızdırdı. GEceLeri kullanamadım.
Evy baby de fena değildi ama tatmin etmedi.
Huggies yenidoğanı kullandım, sıvı kaka bariyeri vardı popo kısmında. Ondan memnun kaLdım.
Sonraa geçen ay, bir markette Prima 3, 35 liradan 22 Liraya düşmüştü geçiçi oLarak. 4 paket aLdım. Hala kullanıyorum. GErçekten çok memnunum.
HUggies'i de sevdim :) oğLUm pişik olmadı, alerjik bir durum da yok. Zaten aLIşsın hepsine diye sürekLi değiştirdim.
Şimdi prima ve huggies'in kampanyalarını takip etmeye karar verdim. Islak mendilde de huggies yeni doğanı kullandım ama kokusu pek iyi değildi benim aldığımın.
Primadan bir kutu(12 paket) almıştım çok önceden. Bahsettiğim markette primanın ıslak mendilinde de kampanya vardı, üç tane 5 lira :) Şimdi yaklaşık bir yıllık stoğumuz var :) Arada molfix de aldım a101den, mendiva da aLdım ama onu henüz kullanmadım. Ben de temkinLi oLayım o vakit :) İŞte böyLeee :)

Back