Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi aklıma birşey geldi ama istediğiniz gibi olur mu bilmiyorum.maybelline in shimmer ı var,aynı köpük allık gibi. onu sürüp üzerine normal allık uygulansa acaba ıslak görünüm olur mu yerimseniben madem öyle allık bulamadınız kendimiz yaparız ıslak görünümü sırnaşık şey
şimdi aklıma birşey geldi ama istediğiniz gibi olur mu bilmiyorum.maybelline in shimmer ı var,aynı köpük allık gibi. onu sürüp üzerine normal allık uygulansa acaba ıslak görünüm olur mu yerimseniben madem öyle allık bulamadınız kendimiz yaparız ıslak görünümü sırnaşık şey
Bende onu görmüştüm ama dediğim gibi onlar sanki simli yani ben öyle sim içinde parlasın istemem yanaklarım fisfisfis ama o bahsettiğiniz ıslak görünümlü olanlar hani yazın güneşin ilk yanığı olur ya o görüntü oluyor hafif nemli benim hoşuma giden o görüntü.
bak yaaa ben de şimdi merak ettim şu allık işini :) şu allığın uygulandığı bir makyaj fotosu yükleyebilir misiniz?[/QUOTE
bn sadece gitti idyorda resim gördüm o nu koyabilrimiyim bi bilgim yok ama sen bak gitti gidiyorda arama kısmına tarte yaz çıkıo ok?
Oriflamede mi avonda mı jel allık vardı 10 ml küçük bi tüpte,benim arkadaşlarım kullanmıştı hepsi bayılmıştı ama tekrardan bulamamışlardı,bodyshop te var fiatını bilmiyorum ama o da küçük bi tüpte krem allık mı jel mi tam bilmiyorum,ama bu jel allık ben kullanamıyorum çünkü ben pudra kullanıyorum pudra üstüne jel allık sürülmez dimi