Kızlar bir çoğumuz makyaj yapmadan duramıyoruz, illa ki bişeyler sürücez yüzümüze.
Benim merak ettiğim konu, bazıları ten makyajını mat fondöten yada pudra kullanarak yapıyor, bazıları ise daha ışıltılı ürünler tercih ederek (BB krem, ışıltılı fondöten vs.) daha aydınlık , ışığı yansıtacak şekilde makyaj yapıyor. Ben bazen mat görünümün daha güzel olduğunu düşünüyorum bazen de ıslak makyajın yüzü daha sağlıklı gösterdiğini düşünüyorum. Yeni bir ürün alıcam kendime, ten ürünü. Bunu mat mı alsam ışıltılı mı alsam bilemedim size danışmak istedim. Açık buğday ten rengine sahibim, gözlerim ela, saçlarım siyah. Genelde kendi rengimden 1-2 ton açık ürünler tercih ediyorum. Siz mat mı yoksa ışıltılı ıslak görünümlü bir makyaj mı tercih edersiniz. Ve bana bu konularda önerebiliceğiniz ürünler var mı ? Ha bu arada benim haftaya düğünüm var ve düğün makyajımı kendim yapmak istiyorum. Bana vereceğiniz fikirler on konuda da çok önemli. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bende ıslak görünüm diyorum, ve bir süre ıslak görünüm denemek istiyorum ama ürün olarak ne kullanacağımı bilmiyorum
Islak gorunum diyorum..
Daha canli bir gorunum elde etmek adina..
Kızlar bir çoğumuz makyaj yapmadan duramıyoruz, illa ki bişeyler sürücez yüzümüze.
Benim merak ettiğim konu, bazıları ten makyajını mat fondöten yada pudra kullanarak yapıyor, bazıları ise daha ışıltılı ürünler tercih ederek (BB krem, ışıltılı fondöten vs.) daha aydınlık , ışığı yansıtacak şekilde makyaj yapıyor. Ben bazen mat görünümün daha güzel olduğunu düşünüyorum bazen de ıslak makyajın yüzü daha sağlıklı gösterdiğini düşünüyorum. Yeni bir ürün alıcam kendime, ten ürünü. Bunu mat mı alsam ışıltılı mı alsam bilemedim size danışmak istedim. Açık buğday ten rengine sahibim, gözlerim ela, saçlarım siyah. Genelde kendi rengimden 1-2 ton açık ürünler tercih ediyorum. Siz mat mı yoksa ışıltılı ıslak görünümlü bir makyaj mı tercih edersiniz. Ve bana bu konularda önerebiliceğiniz ürünler var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bende daha canlı bir cilt elde etmek için düğün makyajımı ıslak görünümlü yaptım.
Makyajımda ten ürünü olarak Garnier mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı BB Krem açık tonu kullanıp, üzerine Loreal'in aydınlatıcısını uyguladım. Cildim gerçekten aydınlık ve ışıl ışıl oldu. Sabah 10 gibi yaptığım makyajım, gece düğün bittiğinde de hala bozulmamıştı. Garnierin pure active bb kreminden nefret etmiş biri olarak, bu kremini de bir o kadar sevdim.
Far olarak lorealin allık paletindeki renklerden yararlanıp, rujumuda loreal 630 numarayla tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?