İskenderunda Su Falcısı Arıyorum!

cigdem-m

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
5
0
2003 yılında, 3 bekar kız, mersin topçularda oturan bir falcıya gittik. 4-5 katlı bir apartmanın 1. katında oturuyordu ve kıvırcık uzun siyah saçları vardı.evinde normal bir ev halı vardı, ınsanların sureklı girip çıktığı yoğun falcılardan değildi.
serçe parmağımızı suya batırttıktan sonra birşeyler okudu ve başladı anlatmaya. evleneceğimiz kişilere, nasıl bir evlilik yapacağımıza, çocuklarımıza, işimize kadar bir çok şey hakkında yorum yaptı ve ne dediyse çıktı.
kısa bır zaman sonra tekrar gittiğimizde yerinde yeller esiyordu.
komşularının söylediğine göre İskenderuna taşınmıştı. o gün bu gündür o falcıya bır kez daha fal baktırmak için can atıyorum.
ve şu anda ise buna çok daha fazla ihtiyacım var. Elbetteki Allahın yazdıkları olur fakat, bir umut, belki bir mucize olur ve bunu belki de o falcıdan duyabılırım. mucizeye ve bunu duymaya o kadar ihtiyacım(ız) var ki
falcı tarifim elbetteki yetersiz fakat bu yazıyı okuyan İskenderunlular, duyanlar, bilenler, kim olduğunu tahmin edenler vardır. lütfen cvplayınız.

ben denizlide buldum :) iyi dediler bakalım pazar günü baktırcam,farklı sehirlerde oldugumuz için banka havalesi yapcam bakalım ne cıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…