İskenderun / Hatay / Adana'da estetik cerrah tavsiyeleri

H

helin33

Ziyaretçi
slm arkadaşlar iskenderun hatay yada adana osmaniye çevresinde önerebilceğiniz labioplast (vajen küçük dudak amaliyatı)amaliyatı yapabilcek işinde deneyimli plastbenneyaptımkiik cerrah yada kadın doğum uzmanı arıyorumda.yardımcı olurmusunuz.çok teşekkürler.bu amaliyatı geçirmiş bu bölge arkadaşlarımında yardımlarını desteklerini bekliyorum..sevgler..

arkadaşlar lütfen deneyimli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.özellikle bu bölgelerdeki arkadaşlar.bana özledende msj atabilirsiniz.teşekkürler şimdiden

arkadaşalr yokmu bana yardımcı olabilecek bu bölgelerden kimse:KK43:
yalnızmıyım yani

günaydınlar tatlım,bu ameliyatı annem olmustu yıllar önce rahim sarkmasından dolayı yani gorünüş için degıl vajen toparlatma ve daraltma olarak ;ama seninki farklı bir durumsa her iki doktorun ortak calışması gerekir zaten kadın dogumcu harika bir hekim cem cengiz derim (dogumevi operarator doktur) hala hastalarına müşteri olarak bakmayan rant peşinde kosmayan bir isimdir

canm çok teşekkürler ilgilendiğin için çok sevindim yalnız nerde oldu annen amaliyatı cengiz doktor nerde?onu anlayamadım mersindemi?cvplarsan sevinirim

Helin33 ıskenderun'da Mete Aksu var ben ıstanbul'da oldum ona ameliyat,ıskenderuna'da gidiyormus.Kesinlikle tavsiye ederim ben cok memnunum...

X