Manzara feciydi. Çocuklar evde yalnızdı. Bileklerinden bağlanmış K.’nın yüzünde, hatta cinsel organında sigara söndürülmüştü. Bilekleri kan içinde, yüzü gözü haşlanmış durumdaydı. Ablası S. ise kardeşinin başında bekliyordu.
Bunların ki başka birşey shot.Resmen işkence yapmak için doğuruyor kadınÇocuk kısmetiyle gelir değil mi?
Yok ben çocuk açısından söyledim, kadın açısından değil. Adamla kadın net problemli yani, o konuda söylenecek bir şey yok.Bunların ki başka birşey shot.Resmen işkence yapmak için doğuruyor kadın
Anladım.Kadına nasıl sinirlendiysem artık algılarım o yönde çalışıyor.Yok ben çocuk açısından söyledim, kadın açısından değil. Adamla kadın net problemli yani, o konuda söylenecek bir şey yok.
Ama demek ki her çocuk kısmetiyle gelmiyormuş. Çocuklara yazık sadece. Umarım üçüncüyü de doğar doğmaz alırlar ellerinden.
Yazık garibim ya, doğarsa ya hapishanede doğacak ya böyle bir ailenin elinde, yetiştirme yurtlarındaAnladım.Kadına nasıl sinirlendiysem artık algılarım o yönde çalışıyor.
Umarım ellerinden alırlar yani inşallah..