İşkence iddiasıyla iki bebeklerini devlet aldı, üçüncüyü bekliyorlar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Evde işkence görmüş halde bulunan 1.5 yaşındaki K. ve 2.5 yaşındaki ablası devlet korumasına alındı. Anne “çocuklara işkence etmekle”, baba “seyirci kalmakla” yargılanıyor. Baba ilk duruşmada, “Çocukları devletten geri istedik, vermediler. Eşim hamile, 3. bebeği bekliyoruz” dedi
Sitene Ekle
iskence-iddiasiyla-iki-bebeklerini-devlet-aldi-ucuncuyu-bekliyorlar-6790325.Jpeg

İstanbul Maltepe’deki bir apartmanda, Aralık 2014’te, 2.5 yaşındaki kız çocuğu S.A. ile erkek kardeşi 1.5 yaşındaki K.A.’nın sürekli ağlamasından şüphelenen komşular kapıyı çaldı, ancak açan olmadı. 20 yaşındaki anne Emel A. ile 28 yaşındaki baba Hüseyin A.’ya telefonla da bir türlü ulaşamayan komşular, çocukların anneannesi Emine Ö.’yü çağırdı. Kapı kırıldı içeri girildi. Manzara feciydi. Çocuklar evde yalnızdı. Bileklerinden bağlanmış K.’nın yüzünde, hatta cinsel organında sigara söndürülmüştü. Bilekleri kan içinde, yüzü gözü haşlanmış durumdaydı. Ablası S. ise kardeşinin başında bekliyordu. Çocukların hastaneye yatırılmasından sonra polis, anne babaya ulaştı. Gece baba Hüseyin A. işe gittikten sonra, geceyarısı da anne Emel A.’nın evde yalnız bıraktığı çocukların üzerine kapıyı kilitleyip arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği ortaya çıktı. Savcı, anne babayı “çocuğa eziyet” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Şüpheliler, delil yetersizliğinden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARDEŞLER YUVADA
Savcılığın kararıyla iki küçük çocuk, anne babadan alındı, yuvaya yerleştirildi. Savcı, anne baba hakkında 6 yıldan 16 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı. K. ve S.’nin mağdur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ise şikâyetçi sıfatıyla yer aldığı iddianamede anne; çocukların bakımını ihmal etmek; onları sık sık eve kilitleyip yalnız bırakmak, dövmek, bağlamak, sıcak su ile yakmak, vücudunda sigara söndürmekle suçlandı. Babanın ise bu eziyete seyirci kaldığı ileri sürüldü.

Kaynak: Habertürk/Sedef Şenkal Demir
http://www.milliyet.com.tr/iskence-iddiasiyla-iki-bebeklerini-gundem-2216582/

Manzara feciydi. Çocuklar evde yalnızdı. Bileklerinden bağlanmış K.’nın yüzünde, hatta cinsel organında sigara söndürülmüştü. Bilekleri kan içinde, yüzü gözü haşlanmış durumdaydı. Ablası S. ise kardeşinin başında bekliyordu.

keşke sadece çocuklarınızı almakla kalmayıp sizi kısırlaştırsalardı

bu kadar yüzsüz arsızlık olmaz, hem neden hapis cezası almamış bunlar

Bunların ki başka birşey shot.Resmen işkence yapmak için doğuruyor kadın
Yok ben çocuk açısından söyledim, kadın açısından değil. Adamla kadın net problemli yani, o konuda söylenecek bir şey yok.
Ama demek ki her çocuk kısmetiyle gelmiyormuş. Çocuklara yazık sadece. Umarım üçüncüyü de doğar doğmaz alırlar ellerinden.

Yok ben çocuk açısından söyledim, kadın açısından değil. Adamla kadın net problemli yani, o konuda söylenecek bir şey yok.
Ama demek ki her çocuk kısmetiyle gelmiyormuş. Çocuklara yazık sadece. Umarım üçüncüyü de doğar doğmaz alırlar ellerinden.
Anladım.Kadına nasıl sinirlendiysem artık algılarım o yönde çalışıyor.

Umarım ellerinden alırlar yani inşallah..

Anladım.Kadına nasıl sinirlendiysem artık algılarım o yönde çalışıyor.

Umarım ellerinden alırlar yani inşallah..
Yazık garibim ya, doğarsa ya hapishanede doğacak ya böyle bir ailenin elinde, yetiştirme yurtlarında :KK43: Bu direkt kısmetsiz doğuyor mesela :KK43:

Devlet çocukları ellerinden almakla iyi yapmış ama hakikaten böyle işkenceci kadın ve erkeklerin üremesi de engellenmeli mahkeme kararıyla.

Siz ne tür yaratıklarsınız ya Allah belanızı versin

Aile bakanı gaf üstüne gaf yapacağına az bu çocuklada ilgilensin.
İlla işkenceden ölmesi mi gerekiyor ?!!

Dünden beri şu yavrucaklar aklımdan çıkmıyor.
Allah kalbimi biliyor karnındaki o masum yavru doğmasın diye çok dua ettim.

Kanım dondu nasıl sigarayla işkence yapmış haşlamış çocukları Allah belalarını versin, yeni bir yasa çıkmalı böyleleri kısırlaştırılmalı yetimhaneye gönderilen zavallı çocuklara da istismarda bulunuyorlar onların suçu ne şimdi :KK42:

Allah belanızı versin, öyle bi versin ki ağzınız burnunuz yamulsuın, ölmek için yalvarın.

Bu ne ya bu ne, bebeğe işkence ne?

Hapse atmamışlar mı yaaa bunları, bu nasıl birşey, nasıl adalet???

Yüzünü gizlemeyin şu pisliklerin, bakalım sıfatsız suratlarına da gördük mü linç edelim...

X