izlemeseydim görmeseydim duymasaydım demeyin...zaten görmemezlikten gelindiği için çocuklar daha fazla istismara uğruyor.etrafınızda bu durumda olan çocuklara yardım edın.polise suc duyurusunda bulunun,aile sosyal politikaları arayın şikayet edin....ama lütfen üc maymunu oynayıp yolunuza devam etmeyin..
onlar çocuk ve her birey gibi onlarında hakları var..onlar tapulu mallarımız değil..çocuk ıstısmarına sessiz kalmayalım
valla kafayı yicemkesin aklı dengem yerinde değil diye yırtacak
valla kafayı yicem
chess paylaşmayın yeminlen şu çocuk haberlerini dinleyince uzun bir süre aklımdan çıkmıyorr bu nee yaaa..
ayy Allah korusunn vee amin şevkatli bir anneden mahrum bırakmasınn..üvey anne terörü keşke sadece masallarda olsa, bazıları tabii
bazen kendi çocuğum için bile korkuyorum herhalde her annede aynı korku vardır bana bişey olursa eşim yeniden evlenirse kadın nasıl olur çocuğuma nasıl davranır diye, biraz dramatize bi düşünce belki ama böyle haberleri görünce ister istemez insanın aklına geliyor. Allah hiç bi çocuğu şevkatli bir anneden mahrum bırakmasın diyelim
Aminüvey anne terörü keşke sadece masallarda olsa, bazıları tabii
bazen kendi çocuğum için bile korkuyorum herhalde her annede aynı korku vardır bana bişey olursa eşim yeniden evlenirse kadın nasıl olur çocuğuma nasıl davranır diye, biraz dramatize bi düşünce belki ama böyle haberleri görünce ister istemez insanın aklına geliyor. Allah hiç bi çocuğu şevkatli bir anneden mahrum bırakmasın diyelim
Amin
Benimde yakindan tanıdığım bi uvey anne var tam tersi anneleri kanserden ölmüş 3 tane cocuga oz evladindan ayirt etmeden baktı 15 senedir 25 yasinda kiz olarak evlendi 1 kiz 2 oglan cocuguna baktı büyüttü en buyu 12 yasinda 2.si 9 yasinda en küçüğü 5 yasindaydi 1 tanede kendi cocugu oldu hepsini büyüttü kizi okuttu bu sene evlendirdi oglanlarida okuttu hepsinin eli ekmek tutacak hale getirdi onun gibi kimse olamaz kimse onun uvey olduguna bile inanmaz cocuklarda onu sayar sever hic bir ayirt yok ben boyle birini daha tanimadim vallahi Allah ondan razi olsunemeginin karşılığını şimdi aliyo. Yinede Rabbim kimseyi annesiz birakmasin
aslında kısmen katılmakla beraber kısmen katılmıyorum.. insanlar görmedikleri- duymadıkları için değil çoğunlukla korktukları için müdahale edemiyorlar.. bu konu için değil, genel olarak konuşuyorum.. komşusuna "müziğin sesini kıs" dediği için 40 yerinden deşilen ve suçluların "tahrik" denilerek serbest bırakıldığı bir ülkede yaşıyoruz.. şimdi bu insan(!)lardan örnek verelim, ne kadar ceza alacaklar? ya akıl hastası denilecek, ya da minimum ceza ile yırtacak bir şekilde.. polisin bile müdahale etmediği olaylara insanlar müdahale etmeye korkuyorlar.. işte burada devreye kanunların girmesi gerekiyor, ama giriyor mu? hayır!