• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Isıya karşı koruma için bence Dove ama...

cenoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
31
0
86
İzmir
Geçenlerde şampuan almak için bir mağazaya gittim. Saç kurutma ve şekillendirici aletleri hemen hemen hergün kullandığım için ve ısının saça ne kadar zarar verdiğini bizzat yaşayan biri olarak, arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Dove Therapy’nin turuncu renkli serisini denemeye karar vermiştim. Aldım, reyonlar arasından kasaya giderken nereden karşıma çıktığı belli olmayan bir reyon görevlisi elinde başka bir marka şampuan ve saç kremi ile karşıma çıkıverdi. Klasik hepinizin bildiği dialog aramızda başladı. Elindeki ürünü öve öve bitiremedi, benim Dove denemeye kararlı olduğumu görünce bu kez onu kötülemeye başladı.
Benim fikrimin değişmediğini görünce bu kötülemeyi o kadar büyüttü ki hani neredeyse saçınıza Dove sürerseniz sanki kel kalacaksınız… Konuşma ve yaklaşım tarzı beni o kadar rahatsız etti ki ben teşekkür edip kasaya yönelmeye çalıştıkça bana hala laf atmasından rahatsız olup kendisine ‘ Hanımefendi madem Dove bu kadar kötü bir ürün, neden mağazanızda satıp, milleti kandırıyorsunuz?‘ dedim. Ne kadar sinirlendiğimi görüp, geri adım attı bir şeyler geveledi ama gerçekten çok sinirlendim. Bilinen kaliteli markaların ürünleri belli kalitenin altında asla değildir ama şu gerçeği hepimiz biliyoruz her saça veya cilde her ürün uygun olmayabilir. Bu kararı da bırakın bizler kendimiz bizzat deneyerek verelim. Evet ben Dove’un turuncu serisini denedim ve kendi adıma çok beğendim ve size sadece denemenizi tavsiye edebilirim ama hangi ürünün size uygun olduğuna ancak siz karar verebilirsiniz…

şampuanını değil de ısıya karşı koruyucu spreyini bulabildiniz mi acaba? ben çok aradım bulamadım.

Ben koruyucu spreyini İzmir'de Migros'tan aldım ama başka marketlerde de görmüştüm.

ben de dove therapy'nin serisini kullanıyorum çok memnunnum hatta saçlarımı kurutmadan önce spreyini sıkıyorum ve hiç saçta elektriklenme yapmıyo.yalnız kokusunu beyenmedim :)

arkadaşlar ben dove un reklamını gördüm ısıya karşı koruyucu spreyi dikkatimi çekti düzleştiriciden önce kullanabilirmiyiz benim düzleştiricim remington s9000 bundan önce kullanmam sorun olur mu buharlı oldugu ıcın emın olamadım bırde saca surunce ıslaklık olmuyormu duzlestırıcılerden once jole sac spreyı olmamasına dıkkat edın denıyordu

Ben de tam bu şampuanla ilgili bir şeyler bulma umuduyla girmiştim hatta yoksa başlık açacaktım dovenin ısıya karşı koruyucu şampuanını kullanan var mı diye. Ben de bugün aldım çünkü henüz kullanmadım. Memnun olan var mı diye soracaktım. Benim de saçlarım kurutmadan dolayı çok yıpranıyor ve dipleri çabuk yağlanıyor saç kurutma makinasından olduğunu zannediyorum. Ben de kullanıcam artık bakalım hayırlısı inşallah iyi gelir.

bende aldım bu spreyı ama pısman oldum usutnde uygulamadan spreyı sıkın dıyor ama duzlestırıcıden once ıslatmak ne kadar dogru bılmıyorum çatır çatır ses geldı yaparken bıdahakıne sıkacam kurutacm oyle yapacam

Ben kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama pek memnun kalmadım doğrusu saçımda kepek yaptı saç derime iyi gelmedi yani.

ben de markette görüp her yerde yok diye iki tane birden almıştım ama berbat bi ürün. bir kere kullandım bi daha da kullanmam. saç yapış yapış ve kazık gibi oluyo.

Back