• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler İSİTME TESTINDEN KALIP SONRA GECEN VARMI YARDIM LUTFEN

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ceylo 44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
394
275
103
41
Merhaba arkadaslar 20 gunluk bir kizim var 36 haftalik dogum yaptim ve kisa bir sure yogunbakim surecimiz oldu,sonrasindada kizima isitmetestini bi ustu olan baska bi test yapildi ve sag kulak testten gecemedi , cok saskinim tedirginim 2 hafta sonra yinecagirdilar, boyle bisey yasayan varmi lutfen yazin, bu arada kizim seslere tepki veriyor irkiliyor sesimi duyunca beni dinliyormus gibi yuzume bakiyor,rahatsizoldugu ani seslerde gozlerini kirpiyor am yinede kafamda bir suru soru kac gundur ne yemek yiyorum nede baskabisey zsurekli aglamakli bi haldeyim,ALLAH beterinden saklasin ama uzulmemek elde degil

Merhaba arkadaslar 20 gunluk bir kizim var 36 haftalik dogum yaptim ve kisa bir sure yogunbakim surecimiz oldu,sonrasindada kizima isitmetestini bi ustu olan baska bi test yapildi ve sag kulak testten gecemedi , cok saskinim tedirginim 2 hafta sonra yinecagirdilar, boyle bisey yasayan varmi lutfen yazin, bu arada kizim seslere tepki veriyor irkiliyor sesimi duyunca beni dinliyormus gibi yuzume bakiyor,rahatsizoldugu ani seslerde gozlerini kirpiyor am yinede kafamda bir suru soru kac gundur ne yemek yiyorum nede baskabisey zsurekli aglamakli bi haldeyim,ALLAH beterinden saklasin ama uzulmemek elde degil
Merhaba benim yiğenimde aynı sorunla karşılaştı testi geçemedi ilk test özel bir hastanede yapılmıştı daha sonra tam teşekküllü başka bir hastaneye götürdük çok şükür geçti.Böyle durumlar olabiliyor cihazın tam temas halinde olup bebeğin çok hareket etmemesi gerekiyor. Kötü düşünmeyin gerekirse başka bir hastaneye daha götürün çok geçmiş olsun şimdiden

2015 eylülde 31 haftalık doğum yaptım.20 gün yoğun bakımda kaldı.21. Gün hastaneden Çıkarken işitme testine girdik iki kulağıda geçemedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.hastaneden çıktığımıza bile doğru dürüst sevinemedik.2 hafta sonra şükürler olsun ki iki kulağıda geçti.şimdi karnımın gurultusuna bile uyanıyor. Anne olmanın keyfini çıkar.zaman o kadar çabuk geçiyo ki.bu günlerini stres yaparak heba etme.

2015 eylülde 31 haftalık doğum yaptım.20 gün yoğun bakımda kaldı.21. Gün hastaneden Çıkarken işitme testine girdik iki kulağıda geçemedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.hastaneden çıktığımıza bile doğru dürüst sevinemedik.2 hafta sonra şükürler olsun ki iki kulağıda geçti.şimdi karnımın gurultusuna bile uyanıyor. Anne olmanın keyfini çıkar.zaman o kadar çabuk geçiyo ki.bu günlerini stres yaparak heba etme.
Insalllah ALLAHin izniyle bende senin gibi o testen sevinerek cikarim canim ,tesekkur ederim.

Konu pek olgu gormedı ama ben yınedeyazayım ınsallah kımsenınbasına gelmez ama yasayan olursa Belkı bıraz rahatlasın dıye ,bugün çok şükür 2.abr testınden gectık ..

Biz 3.de geçtik çok zor bi durum gercekten o ihtimali düşünmek.

Back