İşitme engeli

Hshmyr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
338
208
34
Merhaba. Daha önce yazmıştım. Çocuğum testleri geçemedi ve abr testi için yönlendirildi. 18 Mayıs a .ve büyük ihtimalle işitme kaybı var dedi doktor. Sormak istediğim oğlum bir aylık işitme cihazı vs ile konuşmaya yaşıtları gibi zamanında başlayabilir mi ? Ya da implant olacak dedi doktor başına gelen var mı ? Gelişim durumu nasıl? Başına gelen varsa yazabilir mi ? Uykularım kaçıyor

Merhaba,
Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin bebeğinize.
Benim de kızıma işitme kaybı teşhisi konuldu, işitme cihazı için kaybın derecesini netleştirmeye çalışıyoruz. 2 farklı yerde farklı sonuçlar çıktı bu yüzden Hacettepe ye de gideceğiz?
Siz nereye gideceksiniz abr için?
Benim kızım da şimdi 2,5 aylık oldu, 22 günlükken öğrendik durumu o günden beri koşturuyoruz.
Ben de çok okudum araştırdım bu konuyu. İçinizi rahat tutun, cihaz ya da ameliyatla çözümü var. Erken teşhis olduğu için bebeklerimiz cihaz ile duymaya başlayabilirler eğer ilerlerse koklear implant ameliyatı ile de çözüm var. İmplant ameliyatı olan şimdi genç bir kız olmuş Ada nın videosunu izlemiştim o bana umut oldu içimi rahatlattı, paylaşıyorum linki.

Merhaba hacettepe dün işitme testinde sag kulakta ileri derece işitme kaybı sol hafif düzeyde işitme kaybımız var KBB yönlendirildik işitme neden oldugu araştıralacak emar ve tomografi istediler maalesef hacettepe ve devlette uzun sürüyor işlemleri özel hastanede yaptıracagız implant ve işitme cihazı önerdi implant daha iyi olur dedi konuşmada ileriye dönük sorunları yaşacagız ilgi sevgi bunu iyileştirecek eminim sifa versin kuzumuza inşallah bu sorunları üstesinden geliriz gelişim hakkında dogru konuşamam bebegim prematüre 2 ay Bi gerilimiz var

Merhaba,
Son durumunuz nedir? Biz de haftaya hacettepede test yaptıracağız. siz Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Uzun zamandır görmediğim için şimdi yazıyorum. Çok şükür ilk şokları atlattıktan sonra çözüm odaklı bakıyoruz. Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin. Burdan konuşup okula gittikleri günleri de paylaşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…