Saç Şekillendiriciler Isıtmalı Bigudi

• Konu Sahibi Konu Sahibi deger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
21
0
86
Afyon
kızlar aranızda elektrikli bigudi kullanan var mı?
almayı düşünüyorumda memnun kalır mıyım kalmaz mıyım,bir türlü karar veremedim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tatlı ona boş yere para vermektense bildiğimiz yumuşak sünger bigudi al,akşamdan sararsın hem kafana batmaz hemde sabahleyin daha yumuşak ve pürüssüz saçlarla uyanırsın o elektrikli olanlar iyi sarılmazsa saçı tiftik tiftik yapıyor...

ya ben hiç bir bigudiyle yatamıyorum.zaten saçımda çok tutunca koyun gibi kıvırcık oluyorum.. bugün bi yerde elektrikli buldum 8 dk. da ısıtıyo bigudileri saça sarıp 15 dk. beklemek yeterli oluyomuş. yani sabah uyanınca taksam fişe giyinip evden çıkana kadar da saçıma sarıp hazırlanırım diye düşünüyorum.. benim bi arkadaşım bu şekilde kullanıyordu çok da memnundu.. hiç yok mu elektrikli bigudi kullanan..:sm_confused:

ben babyliss in ısıtmalı bigudisini kullandım çok memnundum.hemen ısınıyor sarıp soğunyana kadar bekletiyorsunuz o kadar.maşa gibi değil,daha yumuşak daha iri bukleler oluyor.150 lira ya altığım bu aleti bir kaç gün önce 50 liraya sattım,acil ihtiyaç nedeniyle hiç fiyatına gitti.fakat dediğim gibi memnundum.maşa sürekli kullanımda çok yıpratıyor saçları üstelik benim saçlarım kalın telli.ama bu ürün hiç yıpratmıyordu.

babylissi almaktansa remington daha ii bence geçen hafta görmüştüm 150 lira bence güzel ama normal maşayı tercih ederim

bende maşa ve bu bigudiler arasında kaldım
şöyle saçıma zarar vermeden iri iri dalgalar yapmak istiyorum

Bende elektrikli bigudilerden almak istiyorum ama kararsızım..Ne derece işe yarıyor acaba? Kullananlar yok mu??

Ben bihterin saçının nasıl yapıldığını araştırırken ilk kez duydum elektirikli bigudi olayını.
Gerçekten hem saçı yıpratmıyorsa hem de harika görüntü veriyorsa maşadan çok daha kullanışlı, ben bir türlü beceremiyorum maşa kullanmayı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…