Isıtıcı ve ağda markası önerisi

Aslihaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
270
7
38
İstanbul
Merhaba bende sesunun kartuş ağdası var ama koltuk altımı onunla alamıyorum bunun içinde kalıp ağda aldım ama ısıtacak ısıtıcım yok bana ısıtıcı markası önerebilir misiniz? Birde kartuş ağda olarak hangi markayı önerirsiniz? Geçenlerde epillanın setini aldım ama annem pahalı diyince arkadaşıma sattım şimdi ısıtıcaya ihtiyacım var ama bulamıyorum😔

Tanaçan öneririm

kızlar ağda ısıtıcıyla ağdayı sürdüğümüzde cildimiz yanmıyor mu sıcak olduğu için ???

kızlar ağda ısıtıcıyla ağdayı sürdüğümüzde cildimiz yanmıyor mu sıcak olduğu için ???
Mesela ben agdanin eridigini gorunce fisini cekiyorum. O sekilde biraz kullanip tekrar takiyorum. Cok sicaktan degilde bir kere agdayi koluma surdum agda bezi bitmisti agda bezi ararken biraz vakit gecince kolumda kocaman bez kadar agda izi kalmisti. Ama cikardim cok sukur..

ben bioderin setini aldım valla rahatlık ya tüy azaltır diyor daha yeni başladım gerçi bıyık bölgemi bir kullanımda azaltmıştı

Bİraz ılınmasını bekliyoruz o Zaman ağdanın .Doğru mu anlamışım

En iyisi arkadaslarinda dedigi gibi Tanacan.Hem azaltiyor killari hemde yapmaya devam ettiginiz surece gec cikmaya basliyor oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…