Merhaba bende sesunun kartuş ağdası var ama koltuk altımı onunla alamıyorum bunun içinde kalıp ağda aldım ama ısıtacak ısıtıcım yok bana ısıtıcı markası önerebilir misiniz? Birde kartuş ağda olarak hangi markayı önerirsiniz? Geçenlerde epillanın setini aldım ama annem pahalı diyince arkadaşıma sattım şimdi ısıtıcaya ihtiyacım var ama bulamıyorum😔
Tanaçan öneririm
Kartuş ağda da tanaçan mı? Birde kendi internet sitesinden başka satıldığı yer var mı
Ewt kartuş da tanaçan. Sadece kendi sitesi deil başka sitelerde de bulabilirsin. İnternet üzerinden yapmak istemezsen de kozmetik ürünleri satan yerlerden alabilirsin :)
Ewt kartuş da tanaçan. Sadece kendi sitesi deil başka sitelerde de bulabilirsin. İnternet üzerinden yapmak istemezsen de kozmetik ürünleri satan yerlerden alabilirsin :)
Önerebileceğiniz en uygun site hangisi alabilmem için özelden yazarsanız sevinirim :)
Benim arkadaşım güzellik uzmanı bana da o önerdi ayrıca çok memnun kaldım :) zamanla tüyler de azalıyomuş :) ben özelden msj atamıyorum n11.com da bulabilirsin :)
Mesela ben agdanin eridigini gorunce fisini cekiyorum. O sekilde biraz kullanip tekrar takiyorum. Cok sicaktan degilde bir kere agdayi koluma surdum agda bezi bitmisti agda bezi ararken biraz vakit gecince kolumda kocaman bez kadar agda izi kalmisti. Ama cikardim cok sukur..kızlar ağda ısıtıcıyla ağdayı sürdüğümüzde cildimiz yanmıyor mu sıcak olduğu için ???
Bİraz ılınmasını bekliyoruz o Zaman ağdanın .Doğru mu anlamışımMesela ben agdanin eridigini gorunce fisini cekiyorum. O sekilde biraz kullanip tekrar takiyorum. Cok sicaktan degilde bir kere agdayi koluma surdum agda bezi bitmisti agda bezi ararken biraz vakit gecince kolumda kocaman bez kadar agda izi kalmisti. Ama cikardim cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?