Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Isirganli Aloe Vera ile beklenmedik sonuc :)

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
Merhaba arkadaslar 5-6 yil öncede serbetci otu ile baslik acmistim deneyimlerimle ilgili ama cok ugrastirici bir is oldugu icin pes etmistim.
Bu arada yasim 40 her nekadar göstermesemde :) ve iki cocuk emzirdim.
Zaman zaman bu sorunuma egilsemde artik ugrasmayi birakmistim. Yaklasik iki ay önce sagligim icin detoks amacli aloe vera icmeye basladim.
Daha ilk ayi dolmadan adet döneminin sonuna dogru farkettimki normalde sönmesi gerekirken gögüslerim daha diri duruyordu. sebebini anlamamistim gecer yakinda dedim ama gecmedi :) dahada dolgunlasti ama su toplamasi siskinlik gibi degil sikilasmis ve diri sekilde. bu sikilasmayi sadece gögsümde degil genel olarak vucudumda hissediyorum.
Iki aydir iciyorum isirgan özlü aloe verayi ve ve artik basta nedenini anlamadigim büyüme sebebinin bu icecek oldugundan eminim.
Cünki bu forumda isirganla gögüs büyütenler oldu, cayi ve yagi ile masaj yaparak. Arti 91% aloe vera saf jeli yani sira iceriginde silisyum bulunuyor buda cildimizi sikilastiran sacimiza tirnagimiza faydali bir element.
Kuzenimde icmeye baslamisti onada sordum gögüslerinde bir sey farettimi diye evet ondada dolgunluk omus :)
Benim deneyimim iki kisi ile sinirli bu herkeste faydali olacagi anlamina gelmez tabi ama tecrübelerim simdilik bu sekilde. Insallah bu etki devam :)

Sizin adınıza sevindim.faydası olmuş.
Ancak kızlar dikkat ediniz her içecek herkese iyi gelmiyor.
Sadece bu ürün için değil her şey için geçerli.
İçecek olan şeyleri dikkatli kullanın derim.
Hatta burada bir arkadaşımız @kitty28 yazmıştı.
Bu sayfanın altında var.bakın kopyalıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aloe-vera-sivera-icecegi-yardim.847231/page-2

Tesekkür ederim. Herkese hersey iyi gelecek diye birsey yok tabi ama verdiginiz linkteki yoruma cok sasirdim.
Cünki herhangi merdiven alti bir ürün degil bu tasdikli onayli 30 yillik bir alman firmanin ürünü. Cocuklar bile kullanabilir.
Benim tahminim dozaj yanlis kullanilmis. Cünki normalde günde 3 defa 30ml kullanilir ama ilk hafta 1 cay kasigi ikinci hafta 1 yemek kasigi ile baslanir ondan sonra 30 ml devam edilir.
Sonucta vucuttaki toksinleri atiyor ve yüksek dozaj alinirsa toksinler sökülüp birden kana karisir.
Yoksa zayiflama ürünleri gibi birsey degil. 91%saf organik aleo vera.
Kronik rahatsizligi olanlar doktoruna danismali elbette.
Hamile ve organ nakli olanlara zaten yasak.

Merhaba arkadaslar 5-6 yil öncede serbetci otu ile baslik acmistim deneyimlerimle ilgili ama cok ugrastirici bir is oldugu icin pes etmistim.
Zaman zaman bu sorunuma egilsemde artik ugrasmayi birakmistim. Yaklasik iki ay önce sagligim icin detoks amacli aloe vera icmeye basladim.
Daha ilk ayi dolmadan adet döneminin sonuna dogru farkettimki normalde sönmesi gerekirken gögüslerim daha diri duruyordu. sebebini anlamamistim gecer yakinda dedim ama gecmedi :) dahada dolgunlasti ama su toplamasi siskinlik gibi degil sikilasmis ve diri sekilde. bu sikilasmayi sadece gögsümde degil genel olarak vucudumda hissediyorum.
Iki aydir iciyorum isirgan özlü aloe verayi ve ve artik basta nedenini anlamadigim büyüme sebebinin bu icecek oldugundan eminim.
Cünki bu forumda isirganla gögüs büyütenler oldu, cayi ve yagi ile masaj yaparak. Arti 91% aloe vera saf jeli yani sira iceriginde silisyum bulunuyor buda cildimizi sikilastiran sacimiza tirnagimiza faydali bir element.
Kuzenimde icmeye baslamisti onada sordum gögüslerinde bir sey farettimi diye evet ondada dolgunluk omus :)
Benim deneyimim iki kisi ile sinirli bu herkeste faydali olacagi anlamina gelmez tabi ama tecrübelerim simdilik bu sekilde. Insallah bu etki devam :)

Merhaba. Bu içeceğin adını banada yazarmısın lütfen

Bu karişimi bana da verir misiniz göğüslerin çok küçük 27 yaşında bi bayanim ama göğüslerim ve kalcalarimin kucuklugunden şikayetçiyim

Bu karışımı nasıl elde edebiliriz acaba

Karışımı nereden temin edebiliriz? Özelden bana da söyler misiniz

arkadaslarin dedigi gibi ürün LR e ait. yalniz farkettigim birsey oldu ayni zamanda yine ayni firmanin pro balance adli mineral karisminida kullaniyordum. onu aksatmaya baslayinca degisim durdu suan emin degilim ikisi beraber mi yoksa pro balance minerallermi etkiyi sagladi. o yüzden mineralleri düzenli kullanmaya baslayinca emin olabilirim galiba :/ ama isirganli icecegi birakmayacagim icin yalniz basina minerallermi etkili bilemeyecegim.

arkadaslarin dedigi gibi ürün LR e ait. yalniz farkettigim birsey oldu ayni zamanda yine ayni firmanin pro balance adli mineral karisminida kullaniyordum. onu aksatmaya baslayinca degisim durdu suan emin degilim ikisi beraber mi yoksa pro balance minerallermi etkiyi sagladi. o yüzden mineralleri düzenli kullanmaya baslayinca emin olabilirim galiba :/ ama isirganli icecegi birakmayacagim icin yalniz basina minerallermi etkili bilemeyecegim.
Canım ben ufak kılcal damar için kullandım sizin söylediğiniz ürünleri hatta daha da ek ürünler almıştım.Göğüs büyütme gibi öyle bir etkisi asla olmadı.
Hatta o ufak kılcal damarda dahi işe yaramadı inanın.
Sizin yazıdan sonra kullananlarla irtibata geçtim asla böyle bir şey olmadı denildi.
Sizin hormonlarla ilgili olabilir bilemem.Ama bence yanılıyorsunuz.
Öyle bir etkisi olsaydı zaten firma bu ürünleri göğüs büyütücü olarak hemen satardı.
Ve zaten her yorum altında varlar.Bu fırsatı da kaçırmazlar her yere yazarlardı.
Siz bence hekime görünün,göğüslerinizdeki büyüme kullandıklarınız ile alakalı değil.

X