Saç Kesim Şekilleri ısırgan tohumuyla saç bakımı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eliznil

herşeyimsin...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
429
18
96
36
İzmir
merhaba arkadaşlar
ısınan havalarla birlikte turp manavlardan kalktı malesef.
fakat ben ısırgan tohumunu çok araştırdım ve saça olan faydası hakkında çok fazla bilgi okudum....,
aktardan biraz ısırgan tohumu aldım.3-4 su bardağı suya koydum içine biraz limon kabugu rendelerim ve 20-25 dk kaynattım. suyunu süzdüm soguyunca içine yumurta sarısı ekledim.bu karışımı saçlarıma yedirip streçledim ve havlula sardım. açıkçası en az turp suyu kadar saçlarımı parlattı ve yumuşacık oldular. ayrıca çok fazla koku derdi yok.

ben 2-3 saat bekletiyorum etkisi fazla olsun diye. ama 1 saatte yeterlidir...genelde dizi başlamadan önce hazırlıyorum karışımı dizi bitene kadar kafamda duruyor böylelikle sıkılmıyorum :)

ayrıca ısırgan otu tohumu vs saçı uzattığıda söyleniyor bilginize... sağlıklı günler herkese sositososito

ewt o sabunu bende tansaşta gördüm.şimdi bioxcin kullanıyorum bitince onuda alıcam.ama yağlı saçlar için yazıyordu üzerinde benim saçlarım kuru iyi gelmeyebilir..gerçi sabun diil şampuan benim gördüğüm sabunu saç diilde vucut için kullanmak lazım bütün sabunlar için geçerli.döküyor benim saçlarımı bitkisel sabunlar...bu arada ısırgan tohumunu suya iki tatlı kaşığı koymanız yeterli....saçlar bakım istiyor sürekli fön ve boyaya bi süre sonra dayanamıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…