• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isırgan tohumu kullanan varmı aranızda?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sürekli kansızlığım için ısırgan çayı içiyorum tohumunun çok faydalı olduğunu duymuştum 1 liralık aldım bugün susam gibi kilosuda 30 lira mış balla bende arısütü vardı onla karıştırıp yedima ama bal alıp onunla karıştırıp yicem çok hoşuma gitti tadı bildiğimi,z susama benziyor inş kansızlığıma faydalı olur ...

ben arkadaşımın tavsiyesiyle ülsere karşı 3-4 gündür kullanıyorum (ülserimden çok çekiyorum, bunu arkadaş mideyi kuvvetlendirir, mide kanserini de önler diye tavsiye etti)

valla şu anda midemde bir problem yok zaten ama bi anda bağırsaklarım çalıştı oldukça da iyi birşey bu, sindirimi de düzene sokuyor. sigara kullandığım için kabızlığa birebir birşey.

çok da faydalı birşey bu ısırgan. birçok hastalığa iyi geliyor.opuyorumnanaktan

Ya kızlar benim reflü ablamın da adet düzensizliği var; bize de iyi gelir mi acaba? Yalnız ben balı ve pekmezi kesinlikle yiyemem. Midem almıyor. Zoraki yesem de sivilce oluyor her tarafım. Ne olacak benim halim?

kızlar öğütüyor musunuz tohumu
yoksa tüm mü yutuyorsunuz?ben de alayım

bende çikolata kisti icin basladım 4 gündür kullanıyorum ama sizlere tavsiyem tohumu aldıktan sonra cektirebiliosanız cektirin eger cekemiolarsa susam gibi bişi çünkü mutlaka şişeyle fln ufalayın çünkü en iyi faydayı o şekilde saglıyormuş benim kullanıp kistlerden kurtulan arkadaşlarım var ve tahta yada plastik kaşık kullanın mutlaka inş. herkese iyi gelir ya ben 40 gün kullanıcam bakalım ne olacak yoksa işin sonu ameliyat inş. geçerde ameliyata gerek kalmaz ...

isirgan tohumu cok seye faydasi var. dogadan gelen herseyin ayri bir faydasi vardir. isirgan otu tohumunun da kansere bile faydasi vardir. surekli kullanildiginda Allah’in izniyle yenebilirsiniz…

Back
X