• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ISIRGAN OTU sabunu

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar 1 aydan daha uzun süredir Isırgan otu sabunu kullanıyorum, cilt yenileyici, ölü hücreleri arındırıcı ve kan akışını düzenleyici etkileri barındırıyor..
karma bir cilde sahibim, genelde bu tür sabunlar yanak bölgemi kuruturdu fakat Isırgan otu sabununda bunları yaşamadım..yüzümü ıslatıp ellerimde erittiğim sabunu yuvarlak hareketlerle güzelce sabunlayıp duruluyorum. ve ardından hemen nemlendirici sürüyorum. cilt canlanıyor denemek isteyenlere tavsiye ederim

Bende geçenlerde bu sabunu saçım için almıştım sonra saçım için arkadaşım başka bir bakım tavsiye edince geri vermek istedim ama sonra yüz içinde uygunmu diye bir faydasına bakayım derken 8 sene önceki sizin paylaşımınıza denk geldim:) ve sabunu geri verecekken vazgeçtim:) telekkürler ;)

Arkadaşlar 1 aydan daha uzun süredir Isırgan otu sabunu kullanıyorum, cilt yenileyici, ölü hücreleri arındırıcı ve kan akışını düzenleyici etkileri barındırıyor..
karma bir cilde sahibim, genelde bu tür sabunlar yanak bölgemi kuruturdu fakat Isırgan otu sabununda bunları yaşamadım..yüzümü ıslatıp ellerimde erittiğim sabunu yuvarlak hareketlerle güzelce sabunlayıp duruluyorum. ve ardından hemen nemlendirici sürüyorum. cilt canlanıyor denemek isteyenlere tavsiye ederim
Paylasim icin saolasin.
Ben cesit cesit sabun denedim.
En memnun kaldigim papatya ozlu(cleopatra sabunu) ve sutlu balli sabun oldu.
Ancak elle uygulamak gozenekleri yeteri kadar temizlemiyor.
Ben de peeling etkili silikon yuz temizleme pedi aldim. Onu kopurtup yuzumu balli sabunum ile yikadigimda gercek arinmayi gorebiliyorum.
Tavsiye ederim.

Back
X