• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isırgan Otu Kapsülü Nettle Saçları dökülenlere

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU3

Ziyaretçi
Isırgan Otu Nettle

pr_01_463_max.gif

Etkisi :
Isırgan Otu (urtica dioica) yaprakları, demir ve magnezyum açısından zengindir. Geleneksel olarak diüretik (idrar söktürücü), anne sütü arttırıcı, ödem azaltıcı olarak kullanılan bir bitkidir.

Kullanım Alanları :

* Anne sütünün arttırılmasında,
* Kansızlığa karşı tedavide,
* Romatizma, gut, damar sertliği gibi rahatsızlıklarda tedaviye destek olarak,
* Adet düzensizlikleri ve şiddetli kanamalarda,
* Bahar nezlesine ve alerjilerde.
* Vücuttan toksinlerin arındırılmasında (Kanda ve deride biriken zehirli maddelerin temizlenmesine, oluşmuş ödemin azaltımasına)
* Saç, deri ve tırnak güzelliğine yardımcı olabilir,
* Diüretik olarak fayda sağlayabilir.

Kimler Kullanmalı :

* Emzirme dönemindeki bayanlar,
* Kansızlık problemi yaşayanlar,
* Adet düzensizliği olanlar,
* Saç ve tırnaklarla ilgili sorunu olanlar,
* Detoks yapmak isteyenler.

Yumuşak kapsülde olması sayesinde, vücut tarafından emilimi daha yüksektir.

Kullanım Önerisi :
Günde 3 kez 1 kapsül önerilir.

Doğal ürünlerden olumlu sonuçlar alabilmek için en az 4-6 hafta düzenli kullanılması önerilir.

UYARILAR

Hamileler ve süt veren anneler doktora danışmadan kullanmamalıdırlar.

Kapsüller balık jelatininden yapılmıştır.
Gıda takviyesidir. İlaç değildir. Eczanelerde satılmaktadır.

Saclarim Cok Dökülüyordu,nettle Aldim.yani Isirgan Otu özü Kapsülü.amerikadan Ithal Edilmiş Ve Nettle Diye Geciyor Sisenin üzerinde.inanilmaz Sonuclar Aldim.tirnaklarimada Cok Iyi Geldi.herkeslen Paylasmak Istedim.internetten Arayin Nettle Diye

Son düzenleyen: Moderatör:
peki arkadaşım ne zaman aldın ne zamandır kullanıosun?wee en önemlisi saçı usatma ösellii war mı bu kapsüllerin içinde kaçtane war we fiyatı nedr?sorular çok oldu ama..

kıslar bunun adı neeeeee faydası ne

tatlışko canım kullanıo musun

kızlar bu ısırgan otu kapsülünden kullanan var mı almayı düşünüyorum şu büyük kutularda satılan tohumları var ya onlar da cok işe yarıyomuş saç çıkarmada

Saclarim Cok Dökülüyordu,nettle Aldim.yani Isirgan Otu özü Kapsülü.amerikadan Ithal Edilmiş Ve Nettle Diye Geciyor Sisenin üzerinde.inanilmaz Sonuclar Aldim.tirnaklarimada Cok Iyi Geldi.herkeslen Paylasmak Istedim.internetten Arayin Nettle Diye

mrba, ben internetten arattığımda bu kapsamda pek çok ürün gördüm senin tavsiye ettiğin hangisi kaç mg, içinde kaç kapsül var ve bu kapsulleri hergün mü alıyorsun? Benim bulduğum nettle'lar 3.5 dolardan başlıyo ama senin bahsettiğin mi bilmiyorum?? kutusunu ve tam adını daha açık yazabilir misin canım?

canım nerde satılıyor bı bılgın var mı

Back