aslinda kaynatma deyince oyle 100 derecede kaynama degil isirganin yapraklarini suya atiyoruz ve kisik atesde bekletiyoruz boylece isirgan butun etkilerini suya akitiyor.sonra onu bir siseye,kavanoza neye isterseniz ona koyup saclari yikadiktan sonra dokuyoruz.ustunden temiz su dokmeyin cunki dokerseniz onun hic bir etkisi olmaz.cok kolay bir yonten aslinda etkiside harika
atesın kısıgı cogu olmaz onu suya koyup ocagı yakıosan o kaynatmaktır.kaynamadan alınır dense bı nebze evet kaynatmıoruz dıebılırız
mrb kızlar bnde aldım aktardan bu ısırgan otunu yeşil ufak bi poşette kurutulmuş bişe:)1liraya aldım ben.adam 3kerede kullanabilirsin dedi,kayntıp dolaba koyunca etkisi gitmezmi acaba?bazıları zencefili filende öle kaynatıp koyuyomuşya hatta turp suyunu falanda..daha denemedim bi deniyim bnde artık o haldepaylaşımlar için çok çok teşkkürler kızlar :enbuyukkk: veee üyeleri...:icecream: ya bi sorum olacak,dik durup döksek bu suyu sırtımıza tüm vucüdumuza deyr bu su,başımızı eğip döksek yüzümüze deymeside kaçınılmaz:/ acaba dik durup döksek işlem bitincede son bikez vucudumuzu durulasak tüylenme falan yapmaz dimi başka yerlerde hanzo gibi olmaylım allah muhafaza :teytey: cevaplarınızı beklom sık sık yazın bilgileri ve sonuçları herkesi öpüorumm
ıyyyyyyyy iğrenç oldu saçlarım bu ısırgan otuyla durulayınca kazık gibi oldular(( bide pirinç suyuyla duruladım al onu vur buna oldu yaaaaa ((( bida bununla durulamam saçlarımı ben.yapı meselesi heralde kimimize iyi gelio benim gibilerede kazık gibi oluo..... denemek isteyen dener yine kızlar ben bilmem tabe:)))
arkadasim sen ne kadar mikdarda doktun onu sacina?belki cok doktugun icin oyle oldular.cunki ne kardesimde ne de simdiye kadar deneyenlerde hic oyle birsey olmadi
ısırganın suyunu içen arkadaşlar uzama konusunda gelişmeleri yazın artık yaa nerelerdesiniz herkes yazıp yazıp gidio burda biz aydınlatılmayı bekloz kaç gündür yaaÇok üzgünüm çoook
herkesin kendina has ozellikleri vardir.bu tarif kimisine daha cok tesir gosterir kimisine az. ben bugunden baslamayi dusunuyorum.annem kullandiktan 2 ay sonra sonucunu gormustu saclari omzundan beline gelmisti bakalim bende de oyle olucakmi