S
SEVDALAR.ONADIR
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
kizlar lavanta'nin gögüslere yarari varmiydi? Bir cay buldum da icinde 4 cesit yesillik var isirgan otu ve lavanta da onlarin arasinda....
HEheh bilemiyorum buldum netten de dükkandan nasil bulacagim bir bakinayim bakalim... Hii lavanta yagi diyorsun da bu lavanta cayin icinde nolucak simdi?evet cnm bıldıgım kadarıyla lavanta yagıda faydalı hayret sen nerden buldun kız cayı sevındım valla senın adınakaydirigubbakcemile5
HEheh bilemiyorum buldum netten de dükkandan nasil bulacagim bir bakinayim bakalim... Hii lavanta yagi diyorsun da bu lavanta cayin icinde nolucak simdi?
Allah Allah iyisimi maydonoz icmek kizlar hem kilo aldirmaz hemde memislerimizi büyütür cok da faydali bildigim kadariyla...kaydirigubbakcemile2Isırganın östrojen hormonunun üretimini yavaşlatıcı etkisi bulunduğundan menopozadaki kadınların kullanmaması gerekir.
kızlar bunu nette buldum. bazı yerler artırıyor bazıları da östrojeni azaltıyor demiş. kafam karıştı ya:S
Isırganın östrojen hormonunun üretimini yavaşlatıcı etkisi bulunduğundan menopozadaki kadınların kullanmaması gerekir.
kızlar bunu nette buldum. bazı yerler artırıyor bazıları da östrojeni azaltıyor demiş. kafam karıştı ya:S