• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otlu Tresan şampuan

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaanqeldust
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edaanqeldust

Ziyaretçi
kızlarrr entele , turplu su ve birçokk şeyi denedimm ama hiçbiri saçımı uzatmadı. arkadaşımdan duyduğum Tresan adında bi şampuanı kullanmaya başladım. onun saçını 1 ayda 5 cm uzatmış. Bugün ilk kez kullandım saçlarım krem yapmadığım halde yumuşacık ve kolay taranıyor. Artık sadece sarımsak, yılan yağı ve bu şampuanı kullanıcam. Ciddi bi uzama görürsem yazarım buraya.. uzasın artık saçlarımız yaaaaaaa :gitme:

kızlarrr entele , turplu su ve birçokk şeyi denedimm ama hiçbiri saçımı uzatmadı. arkadaşımdan duyduğum Tresan adında bi şampuanı kullanmaya başladım. onun saçını 1 ayda 5 cm uzatmış. Bugün ilk kez kullandım saçlarım krem yapmadığım halde yumuşacık ve kolay taranıyor. Artık sadece sarımsak, yılan yağı ve bu şampuanı kullanıcam. Ciddi bi uzama görürsem yazarım buraya.. uzasın artık saçlarımız yaaaaaaa :gitme:

Bir saçın 1 ayda 5 cm uzaması imkansızdır canım.
Heleki bunun sadece bir şampuanla olması daha da zor...
Ben kaç şişe bitirdim bu şampuandan. Mucizevi bir uzama görmedim.:hulya:

ben arkadaşımının yalancısıyım :) sadece şampuanla diil zaten yılan yağı ve sarımsakta var. bana turplu su ve enteleden daha mantıklı geldi .

ben arkadaşımının yalancısıyım :) sadece şampuanla diil zaten yılan yağı ve sarımsakta var. bana turplu su ve enteleden daha mantıklı geldi .

O zaman diğer yaptığı bakımlar etkili olmuştur, ama en fazla 3 cm uzayabilir bence.
Tresan tek başına uzatmıyor canım.
Bu arada ben Dfn garlıdan daha memnun kaldım aklında bulunsun.yerimseniben

sana tavsiyem sarımsaklı şampuanı hiç bırakma ben kullanıyorum çok etkili

O zaman diğer yaptığı bakımlar etkili olmuştur, ama en fazla 3 cm uzayabilir bence.
Tresan tek başına uzatmıyor canım.
Bu arada ben Dfn garlıdan daha memnun kaldım aklında bulunsun.yerimseniben

O zaman mecburen turplu su ve sarımsağa devam edicem :gitme: Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

tresan o kdr etkılı degılll..ben de kac sıse btrdım hıc bı etkısı yok

haklısn canım uzasınlar arttk:(

bnm de bir arkadşım tawsiye etmişti..saçlarını 3 numaraya vurdurmak zorunda kalmış ve uzun saça alışkın olduğu için çok zorlanmış alışamamış.bu şampuanı kuullanmış ve 1 ay içinde saçlar ensesine gelmişş..

:1shok:
bnm de bir arkadşım tawsiye etmişti..saçlarını 3 numaraya vurdurmak zorunda kalmış ve uzun saça alışkın olduğu için çok zorlanmış alışamamış.bu şampuanı kuullanmış ve 1 ay içinde saçlar ensesine gelmişş..

-tatlicadiarzu-

Back