Isınmayan Ev Sorunu Siz Olsanız ?

6 ay böyle kombi yakmak ne kadar kötü daha yakmayan oysa nice insan var ama bizim balkona felan cıkılmaz buz gibi
güney cephe evler balkonda kısa kolluyla oturuyor bu havada

ev kiralarken de alırken de cephesi çok çok öenmliymiş, bunu 2.ev alışımızda anladık,
düşünün ki bu nedenle evimizi sattıp baska eve tasındık...
zor anlıyorum sizi..

peki ne kadar geliyor fatura ? altınız dükkan ise ço kzor ısınız bizim komşu yakmayınca direk düşüyor evin ısısı oda çok yakmıyor durumu yokmuş..
Benim ust komsum da yurt disinda yasiyor. Yazdan yaza geliyorlar.

Gecen yil 600 -700 tl geliyordu . Bu yil kac gelecek hic bilmiyorum.

o da ayrı sıkıntı, benım eskı evde alt katta yalnız bi teyze yaşardı,
yalnız yasadıgı odanın peteğini acardı ve bızım ev son kat oldugundan buzz gibi olurdu,
kadına da bişey diyemezdik, yalnız, ve ekonomık durumu ıcın oyle yapardı,
nihayetınde taşındık, evi sattık, şuan ki evimiz merkezı ısıtmalı ve çok iyi ısınıyor çok şükür...

Benim ust komsum da yurt disinda yasiyor. Yazdan yaza geliyorlar.

Gecen yil 600 -700 tl geliyordu . Bu yil kac gelecek hic bilmiyorum.

Aynen sikintili . Tasinmak da hic istemiyorum . Oglum anaokuluna basladi. Okul arka sokakta. Bir de alt katta ust katta kimsenin olmayisi biraz bizim de isimize geliyor. (biraz hareketli bir oglum var)

Dogalgaza da kac defa zam geldi . Bu yil kac gelecek bakalim.

küçük odaya geçin..3+1 deyım salonum okadar buyuk ki top oynanır.kışın asla ısınmaz.bebeğim olacağı için gepegeniş evde en küçük odaya ıkı kanepe alıp oraya tıkıştık.yazlarıda salona geçtik.çareler tukenmez.

bu yıl daha fazla olacak...
allah yardımcımız olsun..

isinmiyor hali 18-19 derece ise cok da isinmiyor diyemeyiz sanki.
23-24 dereceler bana fena geliyor mesela, kucuk cocuklarim da var ama,
bir cocuklu eve gitmistim 24 derece yapmislar, ailecek utanmasak soyunacaktik, cocuklar agliyor sicak diye falan cok feciydi...

neyse tabi usuyoruz diyorsaniz tasinilir, ama kis gunu cektiginiz cileye de degmez, bu kisi bir sekilde gecirip seneye icin yazdan planinizi yapin bence.

Depozitonuz yok mu icerde ?

bir de guney cephe evin de yazin cok sicak olmak gibi bir problemi oluyor bunu da hesaba katin,
bir tanidigim guney cephe ve teras kati dublekste oturuyordu,
agustos sicaklarinda kalamadilar evde de otelde kalmislardi 2 hafta kadar.

Oturma odası ısınmıyorss kışın salonda oturmayı deneseniz, ısınmayan odayı kapatın bence

ne kadar fatura ödüyorsunz merkezi ısıtmada

1 ayda mı 600 700 tl geliyor

peki kışın bebeğiniz nerede yatıyor bizim küçük oda bebek odası ama..

Odalari degistirin daha iyi isinan odayi oturma odasi yapin.Az isinan odayi yatak odasi yapin zaten yatak odasinin cok isinmamasi daha iyi saglik acisindan

oturma odası 19 derece
diğer yerler 22 derece
ama oturma odası soguk işte.. 2 derece öyle fark ettiriyor ki alttanda yanmayınca el ayak üşüyor hemen bebeğimin burnu yanakları üşüyor
ufo yakarsam 22 dereceye çıkıyor..
diğer yerler çok iyi mesela
yatak odası cok sıcak gece terliyoruz hatta.. mutfagmda cok güzel.. bu oturma odası soguk soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…